۱۵ تیر ۱۳۹۹
هنر آشپزی

طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی

طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی

طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی

مواد لازم برای اسپاگتـی ایتالیایی :

  • اسپاگتی مورد نیاز  ۱ بسته ۷۰۰ گرمی
  • گوشت چرخ کرده مورد نیاز نیم کیلو
  • سس گوجه فرنگی مورد نیاز ۲ قاشق غذا خوری
  • پیاز مورد نیاز ۱ عدد فلفل دلمه مورد نیاز ۲ عدد
  •  نمک و فلفل مورد نیاز  به مقدار لازم
  • پنیر موزازیلا مورد نیاز به مقدار لازم اسپاگتی

طرز پخت اسپاگـتی ایتالیایی :

اسپاگتی را به مدت ۷ دقیقه در آب جوش که به آن یک قاشق روغن و یک قاشق

نمک اضافه کرده ایم می پزیم .

سپس آن را آبکش کرده و روی آن آب سرد می ریزیم تا بهم نچسبند .

پیاز را سرخ می کنیم و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا آب آن گرفته شود .

سس گوجه فرنگی دلمه و نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده ، می گذاریم گوشت با دو سه لیوان آب با حرارت ملایم به مدت ۱ ساعت بپزد . ( در صورتیکه  آب آن کم بود  و گوشت نپخته باشد به آن آب اضافه می کنیم تا وقتیکه گوشت کاملاً پخته باشد و آب آن کاملاً  بخار شود )

نصف اسپاگتی ها را در ظرف پیرکسی ریخته و روی آن را مایه گوشتی آماده شده می ریزیم .

سپس روی گوشت را با بقیه اسپاگتی ها می پوشانیم . و روی اسپاگتی را پنیر موزاریلا رنده شده می پوشانیم .

ظرف را به مد ۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد می گذاریم تا روی پنیر طلایی رنگ شود .

A  A نصف اسپاگتی ها را در ظرف پیرکسی ریخته و روی آن را مایه گوشتی آماده شده می ریزیم . سپس روی گوشت را با بقیه اسپاگتی ها می پوشانیم . و روی اسپاگتی را پنیر موزاریلا رنده شده می پوشانیم . نصف اسپاگتی ها را در ظرف پیرکسی ریخته و روی آن را مایه گوشتی آماده شده می ریزیم . سپس روی گوشت را با بقیه اسپاگتی ها می پوشانیم . و روی اسپاگتی را پنیر موزاریلا رنده شده می پوشانیم .

نوشته های مرتبط

طرز تهیه اسپاگتی با سس راتاتوئی

هادی گراوندی

طرز تهیۀ اسپاگتی بولونیایی

هادی گراوندی

طرز تهیه اسپاگتی انواع سبزی ها

هادی گراوندی
eleifend massa odio fringilla accumsan leo libero mattis pulvinar sit

ورود

حساب کاربری ندارید؟ اینجا ثبت نام کنید
X

ثبت نام