۳۱ فروردین ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه اسپاگتی یونانی 

طرز تهیه اسپاگتی یونانی 

اسپاگتی یک غذای پر طرفدار در تمام جهان است و هر کشـور و منطقه به سلیقه های مختلفی این غذا را درست می کنند .

مواد مورد لازم برای تهیه اسپاگتی یونانی :

  • تخم مرغ مورد نیاز ۴ عدد
  • پنیر پیتزا ی مورد نیاز ۵۰ گرم
  • روغن زیتون مورد نیاز ۲ قاشق سوپ خوری
  • خامه موردنیاز ۴ قاشق سوپ خوری
  • اسپاگتی موردنیاز ۴۰۰ گرم
  • کالبس موردنیاز ۱۳۰ گرم
  • سیر مورد نیاز یک حبه
  • آب موردنیاز ۸ پیمانه
  • نمک و فلفل موردنیاز به میزان لازم

طرز پختن اسپاگـتی یونانی :

 

طرز تهیه اسپاگتی یونانی

 

اول از هر کاری آب را روی شعله گاز گذاشته و مقداری روغن و نمک را به آن اضافه کنید تا به جوش آمد ، اسپاگتی ها ( ۴۰۰ گرم  ) را دارخل قابلمه آب جوش ریخته و بگذارید قشنگ بپزد .

حتماً این نکته را در نظر داشته باشید که وقتی اسپاگـتی ها را درون آب کش می ریزید باید قشنگ نرم شده باشد .

روغن را داخل ماهی تابه ریخته و سیرها را به آن اضافه کنید تا قشنگ طلایی شود و بعد کالباس را به خرد کرده و به مواد اضافه کنید .

وقتی کالباس ها قشنگ سرخ شد ، کالباس ها را از روی شعله گاز بردارید و اسپاگـتی ها را که قبلاً آب کشی کرده اید به آن اضافه کنبد .

بعد از این مرحله تخم مرغ و خامه را به همراه پنیر پیتزای رنده شده را به اسپاگـتی ها اضافه کرده سپس مواد دیگر را به ان اضافه کرده وروی شعله ملایم قرر دهید .

بعد از اینکه زمانی گذشت اسپاگتـی ها را در درون ظرف برگردانید تا تخم مرغ ها کمی بسته شوند و اسپاگـتی ها نچسبند .

توجه داشته باشید که اسپاگتی زیاد روی شعله نماند و حرارت ببیند .

هنگام سرو کردن اسپاگتـی را درون ظرف گرمی بریزید .

برای دیدن مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید .

طرز تهیه اسپاگتی یونانی مواد مورد لازم تهیه اسپاگتی یونانی

 

نوشته های مرتبط

آشنایی با طرز تهیه کباب حسینی

طرز تهیه کیک شکلاتی پنبه ای

هادی گراوندی

تهیه فیله مرغ با سس سیر

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

پنج + 15 =