طرز تهیه اسپاگتی یونانی
اسپاگتی یک غذای پر طرفدار در تمام جهان است و هر کشـور و منطقه به سلیقه های مختلفی این غذا را درست می کنند .
مواد مورد لازم برای تهیه اسپاگتی یونانی :
- تخم مرغ مورد نیاز ۴ عدد
- پنیر پیتزا ی مورد نیاز ۵۰ گرم
- روغن زیتون مورد نیاز ۲ قاشق سوپ خوری
- خامه موردنیاز ۴ قاشق سوپ خوری
- اسپاگتی موردنیاز ۴۰۰ گرم
- کالبس موردنیاز ۱۳۰ گرم
- سیر مورد نیاز یک حبه
- آب موردنیاز ۸ پیمانه
- نمک و فلفل موردنیاز به میزان لازم
طرز پختن اسپاگـتی یونانی :
اول از هر کاری آب را روی شعله گاز گذاشته و مقداری روغن و نمک را به آن اضافه کنید تا به جوش آمد ، اسپاگتی ها ( ۴۰۰ گرم ) را دارخل قابلمه آب جوش ریخته و بگذارید قشنگ بپزد .
حتماً این نکته را در نظر داشته باشید که وقتی اسپاگـتی ها را درون آب کش می ریزید باید قشنگ نرم شده باشد .
روغن را داخل ماهی تابه ریخته و سیرها را به آن اضافه کنید تا قشنگ طلایی شود و بعد کالباس را به خرد کرده و به مواد اضافه کنید .
وقتی کالباس ها قشنگ سرخ شد ، کالباس ها را از روی شعله گاز بردارید و اسپاگـتی ها را که قبلاً آب کشی کرده اید به آن اضافه کنبد .
بعد از این مرحله تخم مرغ و خامه را به همراه پنیر پیتزای رنده شده را به اسپاگـتی ها اضافه کرده سپس مواد دیگر را به ان اضافه کرده وروی شعله ملایم قرر دهید .
بعد از اینکه زمانی گذشت اسپاگتـی ها را در درون ظرف برگردانید تا تخم مرغ ها کمی بسته شوند و اسپاگـتی ها نچسبند .
توجه داشته باشید که اسپاگتی زیاد روی شعله نماند و حرارت ببیند .
هنگام سرو کردن اسپاگتـی را درون ظرف گرمی بریزید .
برای دیدن مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید .
طرز تهیه اسپاگتی یونانی مواد مورد لازم تهیه اسپاگتی یونانی