۱۹ مرداد ۱۳۹۹
هنر آشپزی

طرز تهیه بریانی

طرز تهیه بریانی

طرز تهیه بریانی

مواد لازم برای تهیه بریانی:

  • گوشت راسته گوساله …………………………………… ۱۰۰۰گرم
  • ادویه مورد نیاز ……………………………………………… ۱ قاشق سوپخوری
  • نان سفید مورد نیاز…………………………………………. ۱۲ تکه                                           گوشت
  • پیاز مورد نیاز ………………………………………………… ۴ عدد
  • آب مورد نیاز …………………………………………………. ۴ فنجان
  • فلفل مورد نیاز ………………………………………………. به مقدار نیاز
  • نمک مورد نیاز ……………………………………………….. به مقدار لازم                       گوشت

طرز پخت بریانی :   

گوشتطرز تهیه بریانی

گوشت سر دست و یا گردن که باید کمی چرب باشد و بدون استخوان باشد را تکه تکه می کنیم با ۳ تا ۴ لیوان آب و ۲ تا ۳ عدد پیاز خرد شده در حرارت ملایم می گذاریم تا کاملاً بپزد و آب آن به خورد گوشت برود در اواخر طبع کمی نمک و فلفل و یک قاشق ادویه را با آن مخلوط می کنیم و گوشت را از روی آتش بر می دارم و خوب ساطوری می کنیم.

ماهی تابه را می گذاریم داغ شود، گوشت ساطوری شده را در ماهی تابه می ریزیم و روی آتش می گذاریم تا گوشت به روغن بی افتد بعد نان ها ی بریده شده را به اندازه کف دست در فر یا تابه می گذاریم تا کمی برشته شود روی هر قطع نان مقداری گوشت می گذاریم و یک تکه نان دیگر را روی آن قرار می دهیم.

البته در اصفهان رسم است که کفیگر مخصوص را داغ می کنند و گوشت را برای هر نفر روی آن برشته می نمایند ولی طریق فوق ساده تر و راحت تر است.

برای دین مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید.

طرز تهیه بریانی ماهی تابه را می گذاریم داغ شود، گوشت ساطوری شده را در ماهی تابه می ریزیم و روی آتش می گذاریم تا گوشت به روغن بی افتد بعد نان ها ی بریده شده را به اندازه کف دست در فر یا تابه می گذاریم تا کمی برشته شود روی هر قطع نان مقداری گوشت می گذاریم و یک تکه نان دیگر را روی آن قرار می دهیم.طرز پخت بریانی مواد لازم برای تهیه بریانی

نوشته های مرتبط

اسپاگتی با قارچ

هادی گراوندی

تهیه سوپ جو و تره فرنگی

هادی گراوندی

طرز تهیۀ اسپاگتی بولونیایی

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

id elit. adipiscing ut nunc efficitur. Aenean porta. odio