۶ آذر ۱۳۹۹
هنر آشپزی

طرز تهیه حلیم

طرز تهیه حلیم
1

طرز تهیه حلیم ، درست کردن حلیم ، طرز پخت حلیم ، طرز تهیه حلیم ، درست کردن حلیم ، ایراندخت ، تهیه حلیم ، 

 

طرز تهیه حلیم :

مواد لازم برای 6 نفر :     ایراندخت

  • سردست گوسفند …………………… 2 عدد
  • نخود ………………………………. 1 فنجان در صورت تمایل
  • دارچین ……………………………. 1 قاشق چای خوری
  • آب ………………………………… 3 لیتر
  • نمک ………………………………. 3 قاشق چای خوری     ایراندخت
  • شکر ………………………………. مقداری
  • کره ……………………………….. 1 قاشق سوپ خوری
  • گندم مخصوص حلیم ………………. 2 فنجان
  • فلفل ……………………………….. ربع قاشق چای خوری
  • زردچوبه ………………………….. ربع قاشق چای خوری

طرز پخت حلیم :     ایراندخت

قطعات گوشت را در یک دیگ انداخته و حدوداً 8 فنجان آب به آن اضافه کنید. روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا به جوش بیاید.

سپس پیاز، نمک و فلفل و زردچوبه و نخود را در آن بریزید و برای یک ساعت روی حرارت ملایم بپزید.   

گندم را در دو فنجان آب خیس کرده و با حرارت ملایم بپزید و بعد به خوبی بکوبید و از آبکش رد کنید تا پوست اضافی گندم ها گرفته شود.

گندم آماده شده را داخل مواد بالا بریزید. آب را نیز به مواد اضافه کرده و به طور مرتب هم بزنید. اجازه دهید 1 ساعت با حرارت آرام بپزد.

گوشت گوسفند را از حلیم جدا کرده و آن را در هاون بکوبید و مجدداً در حلیم بریزید.     ایراندخت

سرو :

برای خوش طعمی حلیم، بهتر است هنگام سرو کردن، مقداری پودر دارچین و کمی کره یا روغن کرمانشاهی روی حلیم بریزید.

تزئین :

برای تزئین حلیم نیز، می توان از کنجد، دارچین و گل محمدی استفاده کنید.     ایراندخت

نکته :

می توانید به جای گوشت گوسفندی از گوشت مرغ و یا گوشت بوقلمون استفاده کنید.     ایراندخت

برای دیدن :

طرز تهیه کیک پنیری شکلاتی    

طرز تهیه دسر شارلوت نسکافه

طرز تهیه تیرامیسو بیسکوییت

طرز تهیه دسر شارلوت آلبالو

تهیه دسر بیسکوییت و خامه

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس

طرز تهیه دسر پنیر و هلو، کلیک کنید.     ایراندخت

ایران دخت  

1

نوشته های مرتبط

تهیۀ انواع حلوا با عسل

هادی گراوندی

طرز تهیه اسنک سمبوسه

هادی گراوندی

طرز تهیه ماهی آردی

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

odio consequat. accumsan Phasellus diam ante. eget in ut