۱۰ آذر ۱۴۰۲
هنر آشپزی

طرز تهیه خورشت ترش واش

طرز تهیه خورشت ترش واش ٬ روش پخت خورشت ترش واش ٬ درست کردن خورشت ترش واش ٬ طرز تهیه خورش ترش واش ٬ طرز پخت خورشت ترش واش ٬ خورش ترش واش ٬

طرز تهیه خورشت ترش واش ٬ روش پخت خورشت ترش واش ٬ درست کردن خورشت ترش واش  طرز پخت خورشت ترش واش ٬ طرز تهیه خورشت ترش واش ٬ روش پخت خورشت ترش واش ٬ درست کردن خورشت ترش واش ٬ طرز پخت خورشت ترش واش ٬ خورش ترش واش ٬ 

 

طرز تهیه خورشت ترش واش:
مواد لازم برای تهیه خورشت ترش واش:
  • سینه مرغ : یک عددکامل ( درصورت تمایل ازقسمتهای دیگه مرغ هم میتونیداستفاده کنید)
  • بادمجان سرخ شده : شش عدد کوچک یا سه عددبزرگ
  • گوجه : سه عدد
  • پیازداغ : دوق غ پر
  • سیر : پنج حبه رنده شده
  • سبزی ترش واش تفت داده شده : سیصدوپنجاه گرم( دربالا توضیح داده شد)
  • رب گوجه فرنگی : یکی دوق غ ( بستگی به رب داره)
  • نمک ، فلفل ، زردچوبه : به میزان لازم
  • آب نارنج : بسته به ذائقه

@macooook

روش پخت خورشت ترش واش :

ابتدا مرغ را آغشته به مقداری زردچوبه نموده و کمی تفت دهید، مرغ را از تابه خارج نموده، گوجه ها رو تفت دهید و بردارید، رب گوجه را تفت داده و سیر رنده شده و زردچوبه را به آن اضافه نموده و تفت دهید، سبزی هارا اضافه نمایید و مرغ ها را داخل آن گذاشته نمک و فلفل و مقداری آب بریزید و بگذارید به مدت یک ساعت خورش بپزد، در یک ربع آخر بادمجان و گوجه های سرخ شده و پیازداغ ها را به خورش اضافه کرده، ترشی آن را با اضافه نمودن آب نارنج تنظیم نموده و اجازه دهید خورش جا افتاده و تنگ آب شود.

ترش واش:

ترش واش یا شبدر ترشک (نام علمی :Oxalis corniculata) نوعی سبزی است که ترش مزه هست و با آن در شمال کشور، بخصوص گیلان خورش لذیذی به همین نام یعنی خورش ترش واش درست می شود. سبزی های این خورش شامل ترش واش، گشنیز، نعنا، خالواش، برگ چغندر، سیر و چوچاق هست که اگر به شمال سفر کنید می تونید تهیه کنید، در غیر اینصورت میتونید سبزی آماده خورش را به صورت اینترنتی یا از بعضی سوپر مارکت ها که سبزی های محلی آماده طبخ می فروشند، تهیه بفرمایید.

برای دیدن :

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی)

نوشته های مرتبط

آشنایی با طرز تهیه خورش بامیه

طرز تهیه رولت سوئیسی

هادی گراوندی

طرز تهیه کوکوی ماهی

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

3 × 2 =