۳۱ فروردین ۱۴۰۳
مجله ایران دخت

طرز تهیه خورش انار

یکی از خورش های مجلسی ایرانی خورش انار است، این خورش مربوط به استان گیلان می باشد. انار دارای خواص بی شماری است که از خواص آن می توانیم به تقویت کننده سیستم ایمنی بدن، تضمین کننده سلامت و شادابی پوست، تقویت کننده مو، آبرسان پوست اشاره کنیم. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این غذای فوق العاده مقوی آشنا کنیم.

مواد لازم:

گوشت خورشتی به مقدار لازم

مغز گردو (۴ عدد)

انار دان کرده نصف (پیمانه)

یک عدد پیاز بزرگ

دو قاشق غذاخوری رب انار

سبزی خورشتی

دو حبه سیر

یک قاشق غذاخوری روغن

روغن مایع

نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورش انار

سیر و پیاز را نگینی خورد کرده و در قابلمه ای که روغن آن به اندازه داغ شده سرخ کنید.

بعد از اینکه کمی سرخ شدند زردچوبه را به آن اضافه کنید، سپس گوشت خورشی تکه تکه شده را به آن اضافه کنید.

هنگامی که گوشت خوب سرخ شد و تغییر رنگ داد سه لیوان پر آبجوش به آن اضافه کنید و بگذارید تا حسابی پخته شود.

در قابلمه ای دیگر روغن ریخته و پس از داغ شدن آن رب انار را بریزید و تفت دهید تا سرخ شود، سپس مغز گردوی سابیده شده را همراه با دانه های انار به آن اضافه کنید سپس یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید آب اضافی مواد تبخیر شود و مواد به روغن بیفتد.

سبزی خورشتی را ساطوری خورد کرده و در روغن سرخ کنید.

هنگامی که گوشت نیم پز شد سبزی را به آن اضافه کنید و سپس مخلوط رب انار را همراه با نمک، فلفل به خورش اضافه کنید و بگذارید باهم بپزند و آب اضافی خورش تبخیر شود و خورش شما بیفتد.

در صورتی که خورش شما ترش شده بود می توانید به آن شکر اضافه کنید. برای تزیین غذا می توانید از دانه های انار و جعفری استفاده کنید.

 

 

نوشته های مرتبط

بایدها و نبایدها برای پوست معمولی

مدیر محتوا

تأثیر ویتامین D بر بیماری کرونا

فاطمه میرزایی

اصل چهل پنجم و چهل ششم از اصولی برای افزایش طول عمر

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

پنج × دو =