۱۰ فروردین ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه دسر نان سوخاری

طرز تهیه دسر نان سوخاری

طرز تهیه دسر نان سوخاری ، طرز تهیه دسر نان سوخاری ، طرز پخت دسر نان سوخاری ، ایراندخت 

 

طرز تهیه دسر نان سوخاری :

مواد اصلی برای تهیه دسر :        ایراندخت

  • نان سوخاری ……………. ۱۲ عدد

مواد لازم برای تهیه شربت :        ایراندخت

  • شکر ………………………. ۵/۱ فنجان
  • آب ………………………… ۲ فنجان
  • آبلیمو …………………….. ۲ تا ۳ قطره        ایراندخت

مواد لازم برای پودینگ :

  • شکر دانه ریز …………….. ۶ قاشق غذاخوری         ایراندخت
  • آرد ………………………… ۶ قاشق غذاخوری
  • شیر ………………………. ۱ لیتر
  • نشاسته ذرت ……………. ۲/۵ قاشق غذاخوری
  • کره ……………………….. ۱ قاشق غذا خوری
  • وانیل ……………………… ۱ بسته

مواد لازم برای تزئین :

  • دارچین …………………… مقدار کمی         ایراندخت
  • مغز گردو ………………… به مقدار لازم

طرز پخت دسر نان سوخاری :

برای تهیه شربت ابتدا آب و شکر را داخل ظرف روی اجاق با حرارت ملایم قرار می دهیم و به طور مرتب هم می زنیم تا شکر به خوبی حل شود.

زمانی که شربت شروع به جوشیدن کرد، بهتر است حرارت را کم کنیم و اجازه دهیم به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.         ایراندخت

پس از ۵ دقیقه که شربت جوشید، مقداری آبلیمو به شربت اضافه می کنیم تا هم خوش طعم تر شود و هم شربت شکرک نزند.

بعد از آن که شربت آماده شد، آن را کنار می گذاریم تا کمی خنک شود.         ایراندخت

 در این مرحله نان ها را داخل یک ظرف پیرکس می چینیم، طوری که تمام کف ظرف را بپوشاند.

سپس به آرامی شربت را روی نان ها می ریزیم.          

روی ظرف را سلفون می کشیم و به مدت ۱ شب در یخچال قرار می دهیم تا دسر خودش را بگیرد.         ایراندخت

آماده سازی پودینگ :

شیر را داخل یک ظرف می ریزم و روی اجاق قرار می دهیم. نشاسته ذرت، آرد و شکر را به آن اضافه می کنیم و مرتباً هم میزنیم تا نشاسته ها به خوبی حل شود و مواد صاف و یکدستی ایجاد شود.         ایراندخت

تا زمانی که پودینگ غلیظ شود به طور مرتب هم می زنیم.

قبل از آن که پودینگ را از روی حرارت برداریم کره و وانیل را به آن اضافه می کنیم و به مدت ۱ دقیقه به خوبی مخلوط می کنیم و هم می زنیم.

سپس از روی حرارت برمیداریم و اجازه می دهیم به دمای محیط برسد.        ایراندخت

تزئین :

هنگام سرو می توانید روی دسر را با گردو و کمی دارچین تزئین کنید.

همچنین می توانید از پودر نارگیل، پودر کاکائو، کنجد، شکلات رنده شده، خامه و میوه های فصل نیز استفاده کنید.         ایراندخت

 

برای دیدن :

طرز تهیه حلیم

طرز تهیه کیک پنیری شکلاتی

طرز تهیه دسر شارلوت نسکافه

طرز تهیه تیرامیسو بیسکوییت

طرز تهیه دسر شارلوت آلبالو

تهیه دسر بیسکوییت و خامه

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس

طرز تهیه دسر پنیر و هلو

طرز تهیه شربت سکنجبین

تهیه کیک و شیرنی با عسل

تهیه انواع کمپوت با عسل، کلیک کنید.

ایران دخت  

نوشته های مرتبط

طرز تهیه قطاب

هادی گراوندی

طرز تهیه مربای سیب

فاطمه میرزایی

‎کوکو کدو سبز یا کچلیک کوکو

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

سه × چهار =