۳۰ فروردین ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه پیراشکی

طرز تهیه پیراشکی

طرز تهیه پیراشکی    طرز پخت پیراشکی

طرز تهیه پیراشکی

مواد لازم برای تهیه پیراشکی:

 

  • پنیر گودای رنده شده مورد نیاز یک قالب
  • سیب زمینی بزرگ مورد نیاز دو عدد متوسط                                        پیراشکی 
  • خمیر آماده نانوایی مورد نیاز به مقدار لازم
  • پیاز مورد نیاز یک عدد
  • گوجه فرنگی مورد نیاز دو دانه متوسط                                                    پیراشکی 
  • قارچ مورد نیاز به مقدار لازم

 

طرز پخت پیراشکی:

برای اولین مرحله از طرز پخت پیراشکی اول سیب زمینی ها را در آب ریخته و آنها را نیم پز کنید.

برای مرحله دوم از پخت پیراشکی قارچ ها را تفت دهید تا به رنگ طلایی در بیاید.

برای مرحله سوم سیب زمینی های نیم پز شده را برش داده و  سیب زمینی ها را داخل ماهی تابه ریخته و آنها را با قارچ تفت دهید.

برای مرحله سوم خمیر ها را با وردنه صاف کنید و مخلوط تهیه شده را با گوجه فرنگی هایی که از قبل برش داده اید به اضافه ی پنیر گودای رنده شده را روی یک طرف خمیر ریخته و خمیر دیگر روی آن گذاشته، مخلوط را داخل خمیر بپیچید.

برای مرحله چهارم پیراشکی هایی که آماده شده را برای مدت زمان ده دقیقه در درون فر گذاشته و یا با روغن سرخ کنید. برای راحتی کار اگر آنها را در فر بگذارید بهتر است.

امیدوارم از خوردن این غذا لذت ببرید.

برای دیدن مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید.

برای مرحله سوم خمیر ها را وردنه صاف می کنیم و مخلوط تهیه شده را با گوجه فرنگی های که از قبل برش داده بودیم به اضافه ی پنیر گودای رنده شده را روی یک طرف خمیر می ریزیم و و خمیر دیگر روی آن می گذاریم، مخلوط را داخل خمیر می پیچیم.برای مرحله سوم خمیر ها را وردنه صاف می کنیم و مخلوط تهیه شده را با گوجه فرنگی های. طرز تهیه پیراشکی مواد لازم برای تهیه پیراشکی

 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه پف طلایی

فاطمه میرزایی

طرز تهیه پیتزای تند سبزیجات

فاطمه میرزایی

طرز پخت خوراک میرزا قاسمی

ارسال دیدگاه

یک + 16 =