۱۵ تیر ۱۳۹۹
هنر آشپزی

طرز تهیۀ اسپاگتی بولونیایی

طرز تهیۀ اسپاگتی بولونیایی

طرز تهیۀ اسپاگتی بولونیایی

اسپاگتی بولونیایی

مواد لازم برای اسپاگتی بولونیایی

 

  • پنیر پیتزای مورد نیاز به میزان دلخواه
  • هویچ مورد نیاز ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی مورد نیاز ۱ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی مورد نیاز ۲ عدد
  • آب گوشت مورد نیاز دو سوم فنجان   اسپاگتی
  • کره مورد نیاز ۴۵ گرم
  • گوشت چرخ کرده مورد نیاز ۵۰۰ گرم
  • روغن زیتون مورد نیاز ۱ قاشق چای خوری
  • نمک مورد نیازیم ونیم قاسق چای خوری
  • آب غوره نجوشانده مورد نیاز دوسوم پیمانه
  • اسپاگتی  مورد نیاز ۴۰۰ گرم

طرز پخت اسپاگـتی بولونیایی

ابتدا پنیر را رنده کنید ، سپس پیاز را پوست گرفته و یا رنده کنید ، کرفس ها را هم به همین شکل می توانید ریز کنید ، گوجه فرنگی ها را پوست کنده و خرد کنید ، کره را در ماهی نابه داغ کنید و پیاز ، هویچ و کرفس را به آن اضافه نمایید و بگذارید سرخ شود .

به گوجه های خرد کرده ، رب گوجه و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه

کنید و به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند و قهوه ای شود .

سپس آب گوشت و برگ مو یا جعفری را به آن اضافه کنید و بگذارید آب آن جوش بیایید .

در ظرف را ببندید تا برای مدت ۴۵ دقیقه ، روی حرارت کم بجوشد ، در این فاصله هر چند یک بار مواد را هم بزنید . آن گاه ماکارونی را طبق معمول بپزید .

 

طرز تهیۀ اسپاگتی بولونیایی

سپس آب گوشت و برگ مو یا جعفری را به آن اضافه کنید و بگذارید آب آن جوش بیایید . در ظرف را ببندید تا برای مدت ۴۵ دقیقه ، روی حرارت کم بجوشد ، در این فاصله هر چند یک بار مواد را هم بزنید . آن گاه ماکارونی را طبق معمول بپزید .سپس آب گوشت و برگ مو یا جعفری را به آن اضافه کنید و بگذارید آب آن جوش بیایید . در ظرف را ببندید تا برای مدت ۴۵ دقیقه ، روی حرارت کم بجوشد ، در این فاصله هر چند یک بار مواد را هم بزنید . آن گاه ماکارونی را طبق معمول بپزید . A    A

نوشته های مرتبط

طرز تهیه اردور خیار با پنیر خامه ای

هادی گراوندی

اسپاگتی با قارچ

هادی گراوندی

طرز تهیه اردور تخم مرغ

هادی گراوندی
efficitur. sem, Nullam eget libero Sed ipsum massa ut

ورود

حساب کاربری ندارید؟ اینجا ثبت نام کنید
X

ثبت نام