۱۰ فروردین ۱۴۰۳
هنر آشپزی

اسپاگتی با قارچ

اسپاگتی با قارچ

اسپاگتی با قارچ 

اسپاگتی با قارچ

 

اسپاگتی ( ماکارونی ) با قارچ هم یک غذای آماده است که خیلی سریع می توانید آن را تهیه کنید ، البته پیش از خواندن دستور طبخ به یاد داشته باشید که در صورت امکان می توانید از ۲۰۰گرم گوشت چرخ کرده سرخ شده هم استفاده کنید …

مواد لازم اسپاگتی با قارچ :

  • قارچ مورد نیاز ۲۰۰ گرم
  • پیاز مورد نیاز یک عدد
  • ماکارونی مورد نیاز به مقدار لازم
  • فلفل دلمه ای مورد نیازدو عدد متوسط
  • آب لیمو مورد نیاز یک قاشق سوپ خوری
  • دارچین مورد نیاز ۱ قاشق سوپ خوری
  • نمک ، فلفل و زردچوبه مورد نیاز به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی سه تا چهار قاشق غذا خوری

ماکارونی

طرز پخت اسپاگـتی با قارچ :

ابتدا قارچ ها را  بشویید و ورقه ورقه نمایید و با پیاز و زردچوبه کمی تفت دهید . فلفل های دلمه را هم ورقه ورقه کنید و تخم های آن را جدا کنید و به پیاز و قارچ و زرد چوبه اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید . آن گاه به آن نمک ، فلفل و دارچین و رب گوجه فرنگی اضافه کنید و با یک لیوان آب آن را بپزید تا تا مایع غلیظ و یکنواخت شود .

در قابلمه ای جداگانه ای ، آب را جوش بیاورید و یک قاشق سوپ خوری روغن و یک قاشق نمک در آن بریزید ، سپس ماکارانی را در آب جوش بریزید و بگذرید بپزد .

پس از پخت ، مثل همیشه آن را  آبکشی ریخته و کمی آب گرم رویش بریزید . در اینجا به یاد داشته باشید که در صورت تمایل می توانید ، گوشت چرخ کرده سرخ شده را به مایع ماکارونی اضافه کنید و خوب هم بزنید . در این مرحله می توانید به دو صورت غذا را میل کنید : ابتدا به صورت جدا یعنی ماکارونی را جدا مایع میل منید و اگر نه ، می توانید ماکارونی را آب کش شده را در یک قابلمه بریزید به این شکل که ته قابلمه را نان لواش بگذارید ، سپس کمی ماکارونی روی آن بریزید و مقداری از مایع روی آن بریزید و همین کار را ادامه بدهید تا قابلمه شما پر شود . در مرحله آخر روی آن روغن بریزید و روی گاز با شعله ملایم دم کنید و آن گاه به اتفاق مهمانان میل کنید … زمان پخت این غذا حدود نیم ساعت است .

A A

نوشته های مرتبط

طرز تهیه قطاب

هادی گراوندی

تهیه املت با سیب زمینی و سبزیجات

هادی گراوندی

طرز پخت لازانیا سبزیجات

فاطمه میرزایی