اسپاگتی با قارچ
اسپاگتی با قارچ
اسپاگتی ( ماکارونی ) با قارچ هم یک غذای آماده است که خیلی سریع می توانید آن را تهیه کنید ، البته پیش از خواندن دستور طبخ به یاد داشته باشید که در صورت امکان می توانید از ۲۰۰گرم گوشت چرخ کرده سرخ شده هم استفاده کنید …
مواد لازم اسپاگتی با قارچ :
- قارچ مورد نیاز ۲۰۰ گرم
- پیاز مورد نیاز یک عدد
- ماکارونی مورد نیاز به مقدار لازم
- فلفل دلمه ای مورد نیازدو عدد متوسط
- آب لیمو مورد نیاز یک قاشق سوپ خوری
- دارچین مورد نیاز ۱ قاشق سوپ خوری
- نمک ، فلفل و زردچوبه مورد نیاز به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی سه تا چهار قاشق غذا خوری
ماکارونی
طرز پخت اسپاگـتی با قارچ :
ابتدا قارچ ها را بشویید و ورقه ورقه نمایید و با پیاز و زردچوبه کمی تفت دهید . فلفل های دلمه را هم ورقه ورقه کنید و تخم های آن را جدا کنید و به پیاز و قارچ و زرد چوبه اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید . آن گاه به آن نمک ، فلفل و دارچین و رب گوجه فرنگی اضافه کنید و با یک لیوان آب آن را بپزید تا تا مایع غلیظ و یکنواخت شود .
در قابلمه ای جداگانه ای ، آب را جوش بیاورید و یک قاشق سوپ خوری روغن و یک قاشق نمک در آن بریزید ، سپس ماکارانی را در آب جوش بریزید و بگذرید بپزد .
پس از پخت ، مثل همیشه آن را آبکشی ریخته و کمی آب گرم رویش بریزید . در اینجا به یاد داشته باشید که در صورت تمایل می توانید ، گوشت چرخ کرده سرخ شده را به مایع ماکارونی اضافه کنید و خوب هم بزنید . در این مرحله می توانید به دو صورت غذا را میل کنید : ابتدا به صورت جدا یعنی ماکارونی را جدا مایع میل منید و اگر نه ، می توانید ماکارونی را آب کش شده را در یک قابلمه بریزید به این شکل که ته قابلمه را نان لواش بگذارید ، سپس کمی ماکارونی روی آن بریزید و مقداری از مایع روی آن بریزید و همین کار را ادامه بدهید تا قابلمه شما پر شود . در مرحله آخر روی آن روغن بریزید و روی گاز با شعله ملایم دم کنید و آن گاه به اتفاق مهمانان میل کنید … زمان پخت این غذا حدود نیم ساعت است .