۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

تهیه اسپاگتی به طریقه جزیره سیسیل

تهیه اسپاگتی به طریقه جزیره سیسیل

طرز تهیه اسپاگتی به طریقه جزیره سیسیل

مواد مورد نیاز برای تهیه اسپاگتی به طریقه جزیره سیسیل :

 

  • اسپاگتی مورد نیاز ۴۰۰ گرم 
  • سیب زمینی مورد نیاز ۲۵۰ گرم                                              اسپاگتی
  • کره مورد نیاز ۲ قاشق سوپخوری
  • سیر مورد نیاز ۲ عدد
  • گوشت گوسفندی مورد نیاز ۱۰۰ گرم
  • قارچ مورد نیاز ۱۰۰ گرم
  • جعفری مورد نیاز ساطوری شده ۱ قاشق سوپ خوری                            اسپاگتی
  • ماهی کولی م مورد نیاز ۴ عدد
  • زیتون سبز مورد نیاز ۱۲ عدد
  • پیاز داغ مورد نیاز عسلی شده ۴۰۰ گرم                                                اسپاگتی
  • روغن زیتون مورد نیاز ۴۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا مورد نیاز ۱ قاشق سوپ خوری

طریقه پخت اسپاگـتی به طریقه جزیره سیسیل :

در اولین مرحله پخت اسپاگتی به طریقه جزیره سیسیل اول باید پیاز های خورد کرده را در مقداری کره سرخ کنید و بعد سیرها را  خرد کرده و با گوشت قیمه شده ( ۱۰۰ گرم ) و جعفری های ساطور ی شده و قارچ خرد شده و چهار تیکه ماهی کولی و زیتون سبز ( ۱۲ عدد ) بدون هسته قشنگ مخلوط کرده و خوب طبخ دهید .

در ظرف جداگانه ای  اول آب می ریزیم و می گذاریم آب بجوشد . یک یا دو قاشق روغن مایع و نصف قاشق غذا خوری نمک را در آب جوشان میریزیم و ۴۰۰ گرم اسـپاگتی را داخل قابلمه ریخته و می گذاریم اسـپاگتی ها کا ملاً نرم شود .

اسپاگتی پخته شده را با روغن زیتون مخلوط کرده آن را هم می زنیم و مخلوط گوشت و موادی که از قبل آماده کرده ایم را به اضافه می کنیم . مطابق قبل پنیر رنده شده را به روی آن می ریزیم و این غذای خوشمزه را گرم گرم میل نمایید .

برای دیدن مطالب قبل اینجا کلیک کنید . 

طرز تهیه اسپاگتی به طریقه پخت اسپاگتی به طریقه جزیره سیسیل پخته شده را با روغن زیتون مخلوط کرده آن را هم می زنیم و مخلوط گوشت و موادی که از قبل آماده کرده ایم را به اضافه می کنیم . مطابق قبل پنیر رنده شده را به روی آن می ریزیم و این غذای خوشمزه را گرم گرم میل نمایید .

 

نوشته های مرتبط

آشنایی با طرز تهیه خورشت آلبالو

هادی گراوندی

ماکارونی سبزیجات با نعنا و کاری

فاطمه میرزایی

طرز تهیه خورش کرفس

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

2 × دو =