طرز تهیه اسپاگتی به طریقه جزیره سیسیل
مواد مورد نیاز برای تهیه اسپاگتی به طریقه جزیره سیسیل :
- اسپاگتی مورد نیاز ۴۰۰ گرم
- سیب زمینی مورد نیاز ۲۵۰ گرم اسپاگتی
- کره مورد نیاز ۲ قاشق سوپخوری
- سیر مورد نیاز ۲ عدد
- گوشت گوسفندی مورد نیاز ۱۰۰ گرم
- قارچ مورد نیاز ۱۰۰ گرم
- جعفری مورد نیاز ساطوری شده ۱ قاشق سوپ خوری اسپاگتی
- ماهی کولی م مورد نیاز ۴ عدد
- زیتون سبز مورد نیاز ۱۲ عدد
- پیاز داغ مورد نیاز عسلی شده ۴۰۰ گرم اسپاگتی
- روغن زیتون مورد نیاز ۴۰۰ گرم
- پنیر پیتزا مورد نیاز ۱ قاشق سوپ خوری
طریقه پخت اسپاگـتی به طریقه جزیره سیسیل :
در اولین مرحله پخت اسپاگتی به طریقه جزیره سیسیل اول باید پیاز های خورد کرده را در مقداری کره سرخ کنید و بعد سیرها را خرد کرده و با گوشت قیمه شده ( ۱۰۰ گرم ) و جعفری های ساطور ی شده و قارچ خرد شده و چهار تیکه ماهی کولی و زیتون سبز ( ۱۲ عدد ) بدون هسته قشنگ مخلوط کرده و خوب طبخ دهید .
در ظرف جداگانه ای اول آب می ریزیم و می گذاریم آب بجوشد . یک یا دو قاشق روغن مایع و نصف قاشق غذا خوری نمک را در آب جوشان میریزیم و ۴۰۰ گرم اسـپاگتی را داخل قابلمه ریخته و می گذاریم اسـپاگتی ها کا ملاً نرم شود .
اسپاگتی پخته شده را با روغن زیتون مخلوط کرده آن را هم می زنیم و مخلوط گوشت و موادی که از قبل آماده کرده ایم را به اضافه می کنیم . مطابق قبل پنیر رنده شده را به روی آن می ریزیم و این غذای خوشمزه را گرم گرم میل نمایید .
برای دیدن مطالب قبل اینجا کلیک کنید .
طرز تهیه اسپاگتی به طریقه پخت اسپاگتی به طریقه جزیره سیسیل پخته شده را با روغن زیتون مخلوط کرده آن را هم می زنیم و مخلوط گوشت و موادی که از قبل آماده کرده ایم را به اضافه می کنیم . مطابق قبل پنیر رنده شده را به روی آن می ریزیم و این غذای خوشمزه را گرم گرم میل نمایید .