تهیۀ انواع حلوا با عسل
ارده ی عسل
۵۰۰ میلی گرم آرد گندم و ۶۰۰ گرم عسل را خوب باهم مخلوط کنید تاخمیر نسبتاً نرم و یک دستی درست شود .
سپس آن را در ظرفی ریخته و با قالب های مختلف به آن شکل دهید .
برای تزئین می توانید از مغز گردو استفاده کنید .
حلوای نرم عسل
۶ فنجان آرد با عسل را با روغن در یک ماهی تابه سرخ کنید تا به صورت قهوه ای روشن در آید .بعد کی روغن به آن بزنید . ۴ فنجان عسل را در آب حل کرده و حرارت دهید تا به صورت شربت در آید .
شربت به دست آمده را به مواد اضافه کنید و پنج دقیقه هم بزنید تا آماده شود . می توانید با کمی پودر بادام زمینی آن را تزئیین کنید.
حلوای جوانه ی گندم با عسل
یک کیلو گرم آرد جوانه ی گندم را تفت دهید و کمی کره به آن اضافه کنید . بعد آن را با عسل مخلوط کنید تا به صورت خمیر در آید . در صورت تمایل می توانید به جای کره دو قاشق مربا خوری روغن زیتون به آن اضافه کنید .
حلوای عسلی
یک کیلو گرم آرد را الک کرده و در ماهی تابه تفت دهید تا طلایی شود .
سپس ۴۰۰ گرم روغن یا کره به آن اضافه نمایید . عسل را کمی حرارت دهید و به آرد
اضافه نمایید و مدت ۵ دقیقه هم بزنیید تا حلوا آماده شود .
در آخر آن را به صورت قطعات مربعی شکل برش داده و با پودر نارگیل و پودر پسته تزئین کنید .
حلوای عسلی – گردویی
۵۰۰گرم پودر گردو را با مقدار لازم عسل و کمی وانیل یا هل مخلوط کرده
و به صورت خمیر در آورید .
سپس حلوا را به قطعات کوچک برش داده و در کاغذ روغنی یا زرورق های رنگی بپیچید .
خوراک بسیار مقوی و سالمی برای کودکان می باشد.
حلوای برنجی
۴۰۰ گرم آرد برنج و ۳۰۰ گرم عسل و کمی زعفران را با هم مخلوط کنید تا به صورت خمیر خشک و سفت در آید .
کمی پودر پوست پرتقال و نمک به آن اضافه کنید و چند ساعت درون یخچال بگذارید .
بعد آن را برش دهید و میل نمایید .
حلوای کنجدی
دو لیوان آب را آسیاب نمایید تا روغن بیندازد . بعد با عسل و کمی زعفران و گلاب مخلوط کنید .
حلوا آماده خوردن می شود.
تهیۀ انواع حلوا با عسل حلوای جوانه ی گندم با عسل ارده ی عسل حلوای کنجدی A A ۵۰۰ میلی گرم آرد گندم و ۶۰۰ گرم عسل را خوب باهم مخلوط کنید تاخمیر نسبتاً نرم و یک دستی درست شود .سپس آن را در ظرفی ریخته و با قالب های مختلف به آن شکل دهید . برای تزئین می توانید از مغز گردو استفاده کنید . ۵۰۰ میلی گرم آرد گندم و ۶۰۰ گرم عسل را خوب باهم مخلوط کنید تاخمیر نسبتاً نرم و یک دستی درست شود .
سپس آن را در ظرفی ریخته و با قالب های مختلف به آن شکل دهید . برای تزئین می توانید از مغز گردو استفاده کنید . ۵۰۰ میلی گرم آرد گندم و ۶۰۰ گرم عسل را خوب باهم مخلوط کنید تاخمیر نسبتاً نرم و یک دستی درست شود .سپس آن را در ظرفی ریخته و با قالب های مختلف به آن شکل دهید . برای تزئین می توانید از مغز گردو استفاده کنید .
۵۰۰ میلی گرم آرد گندم و ۶۰۰ گرم عسل را خوب باهم مخلوط کنید تاخمیر نسبتاً
نرم و یک دستی درست شود .سپس آن را در ظرفی ریخته و با قالب های مختلف به آن شکل دهید . برای تزئین می توانید از مغز گردو استفاده کنید .
۵۰۰ میلی گرم آرد گندم و ۶۰۰ گرم عسل را خوب باهم مخلوط کنید تاخمیر نسبتاً نرم و یک دستی درست شود .
سپس آن را در ظرفی ریخته و با قالب های مختلف به آن شکل دهید . برای تزئین می توانید از
مغز گردو استفاده کنید . ۵۰۰ میلی گرم آرد گندم و ۶۰۰ گرم عسل را خوب باهم مخلوط کنید
تاخمیر نسبتاً نرم و یک دستی درست شود .
سپس آن را در ظرفی ریخته و با قالب های مختلف
به آن شکل دهید . برای تزئین می توانید از مغز گردو استفاده کنید .
۵۰۰ میلی گرم آرد گندم و ۶۰۰ گرم عسل را خوب باهم مخلوط کنید تاخمیر نسبتاً نرم و یک دستی درست شود .
سپس آن را در ظرفی ریخته و با قالب های مختلف به آن شکل دهید . برای تزئین می توانید از مغز گردو استفاده کنید . ۵۰۰ میلی گرم آرد گندم و ۶۰۰ گرم عسل را خوب باهم مخلوط کنید تاخمیر نسبتاً نرم و یک دستی درست شود .
سپس آن را در ظرفی ریخته و با قالب های مختلف به آن شکل دهید .
برای تزئین می توانید از مغز گردو استفاده کنید .
۵۰۰ میلی گرم آرد گندم و ۶۰۰ گرم عسل را خوب باهم مخلوط کنید
تاخمیر نسبتاً نرم و یک دستی درست شود .
سپس آن را در ظرفی ریخته و با قالب های مختلف به آن شکل دهید .
برای تزئین می توانید از مغز گردو استفاده کنید . ۵۰۰ میلی گرم آرد گندم
و ۶۰۰ گرم عسل را خوب باهم مخلوط کنید تاخمیر نسبتاً نرم و یک دستی
درست شود .سپس آن را در ظرفی ریخته و با قالب های مختلف به آن شکل
دهید . برای تزئین می توانید از مغز گردو استفاده کنید .
۵۰۰ میلی گرم آرد گندم و ۶۰۰ گرم عسل را خوب باهم مخلوط کنید تاخمیر نسبتاً نرم و یک دستی درست شود .
سپس آن را در ظرفی ریخته و با قالب های مختلف به آن شکل دهید .
برای تزئین می توانید از مغز گردو استفاده کنید .۵۰۰ میلی گرم آرد گندم و ۶۰۰ گرم
عسل را خوب باهم مخلوط کنید تاخمیر نسبتاً نرم و یک دستی درست شود .سپس
آن را در ظرفی ریخته و با قالب های مختلف به آن شکل دهید .
برای تزئین می توانید از مغز گردو استفاده کنید .