طرز تهیه اردور خیار با پنیر خامه ای
طرز تهیه اردور خیار با پنیر خامه ای
مواد لازم برای تهیه اردور خیار با پنیر خامه ای برای ۵ یا ۴ نفر :
- پنیر خامه ای مورد نیاز ۱۲۵ گرم
- خامه ی پاستوریزه مورد نیاز ۱ قاشق غذا خوری
- آب لیمو مورد نیاز ۱ قاشق غذا خوری
- ریحان تازه خورد شده مورد نیاز ۱ قاشق غذا خوری
- جعفری تازه خورد شده مورد نیاز ۱ قاشق غذا خوری
- پیازچه خورد شده مورد نیاز ۱ قاشق غذا خوری
- خیار مورد نیاز ۲ عدد
- به مقدار لازم نمک و فلفل
- مقداری نعناع برای تزئین برگ نعناعی تازه
- ۱ عدد کوچک گوجه فرنگی یا فلفل دلمه ای قرمز برای تزئین
- مقداری کاهو برای تزئین
روش تهیۀ اردور خـیار با پنیر خامه ای :
خیار
پنیر خامه ای ، خامه ، آب لیمو و همه ی سبزیجات ( ریحان ، جعفری ، نعناع و پیازچه ) را با هم در کاسه ایمخلوط کنید.
به مقدار کافی نمک و فلفل به آنها اضافه کنید . خیار را به صورت ورقه ای ( ضخامت نیم سانتی ) برش دهید .
روی هریک از ورقه های خیار از مخلوط آماده شده ی قوق بریزید و روی آن را با برگ نعناع و گوجه فرنگی یا فلفل دلمه ای قرمز تزئین کنید. در ظرف مناسبی برگ های کاهو را قرار دهید و خیار ها را روی آن بچینید و سرو نمایید .
خیار را به صورت ورقه ای ( ضخامت نیم سانتی ) برش دهید . روی هریک از ورقه های خیار از مخلوط آماده شده ی قوق بریزید و روی آن را با برگ نعناع و گوجه فرنگی یا فلفل دلمه ای قرمز تزئین کنید . در ظرف مناسبی برگ های کاهو را قرار دهید و خیار ها را روی آن بچینید و سرو نمایید .خیار را به صورت ورقه ای ( ضخامت نیم سانتی ) برش دهید . در ظرف مناسبی برگ های کاهو را قرار دهید و خیار ها را روی آن بچینید و سرو نمایید .