۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه استیک معطر

طرز تهیه استیک معطر

طرز تهیه استیک معطر

مواد لازم برای تهیه استیک معطر

 

  • پونه خورد شده مورد نیاز نصب قاشق
  • سرکه مورد نیاز یک فنجان
  • سیر مورد نیاز سه حبه                                                            استیک
  • آویشن مورد نیاز ۲ قاشق مرباخوری
  • فلفل مورد نیاز یک چهارم قاشق مرباخوری
  • روغن زیتون مورد نیاز ۲ قاشق مرباخوری                          استیک
  • گوشت بدون استخوان و چربی ۱۷۰ گرم
  • نمک مورد نیاز به قدر کافی

 

طرز پخت استـیک معطر :

برای پخت استیک در ابتدا باید گفت گوشت را درون کیسه ای فریزر قرار دهید بعد موادی را که از قبل تهیه کرده ایم (  آویشن فلفل ، پونه ، روغن زیتون ) را در مخلوط کن بریزید تا جایی مخلوط کنید که همه مواد با هم یکدست شوند .

برای مرحله دوم پخت استیک مخلوطی را که از مواد به دست آوردید به درون کیسه فریزر اضافه می کنیم و در آن را می بندیم و برای چند ساعت داخل یخچال می گذاریم .

برای مرحله سوم  دستگاه فر با درجه ۴۲۶ فارنهایت می گذاریم . مواد را درون ظرف مناسبی قرار داده و در طبقه وسط فر میگذاریم بعد از گذشت نیم ساعت تا چهل دقیقه یک عدد چاقو درون گوشت فرو میبریم تا مطمئن شویم که گوشت پخته است و آن را از فر در می آوریم .

برای مرحله چهارم گوشت پخته شده را به صورت لایه لایه برش می دهیم و می توانید برای سرو کردن آن سیب زمینی سرخ شده و قارچ و سالاد استفاده کنیم .

امیدوارم از خوردن این غذای خوشمزه لذت کافی را ببرید .

برای دیدن مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید .  

برای مرحله سوم  دستگاه فر با درجه ۴۲۶ فارنهایت می گذاریم . مواد را درون ظرف مناسبی قرار داده و در طبقه وسط فر میگذاریم بعد از گذشت نیم ساعت تا چهل دقیقه یک عدد چاقو درون گوشت فرو میبریم تا مطمئن شویم که گوشت پخته است و آن را از فر در می آوریم . طرز تهیه استیک معطر طرز پخت استیک معطر طرز پخت استیک معطر

نوشته های مرتبط

تهیه املت پنیر و گوجه فرنگی

هادی گراوندی

طرز تهیه سوپ شیر

فاطمه میرزایی

طرز تهیه حلیم

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

سه × دو =