۳۱ فروردین ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی

طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی

طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی

مواد لازم برای اسپاگتـی ایتالیایی :

  • اسپاگتی مورد نیاز  ۱ بسته ۷۰۰ گرمی
  • گوشت چرخ کرده مورد نیاز نیم کیلو
  • سس گوجه فرنگی مورد نیاز ۲ قاشق غذا خوری
  • پیاز مورد نیاز ۱ عدد فلفل دلمه مورد نیاز ۲ عدد
  •  نمک و فلفل مورد نیاز  به مقدار لازم
  • پنیر موزازیلا مورد نیاز به مقدار لازم اسپاگتی

طرز پخت اسپاگـتی ایتالیایی :

اسپاگتی را به مدت ۷ دقیقه در آب جوش که به آن یک قاشق روغن و یک قاشق

نمک اضافه کرده ایم می پزیم .

سپس آن را آبکش کرده و روی آن آب سرد می ریزیم تا بهم نچسبند .

پیاز را سرخ می کنیم و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا آب آن گرفته شود .

سس گوجه فرنگی دلمه و نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده ، می گذاریم گوشت با دو سه لیوان آب با حرارت ملایم به مدت ۱ ساعت بپزد . ( در صورتیکه  آب آن کم بود  و گوشت نپخته باشد به آن آب اضافه می کنیم تا وقتیکه گوشت کاملاً پخته باشد و آب آن کاملاً  بخار شود )

نصف اسپاگتی ها را در ظرف پیرکسی ریخته و روی آن را مایه گوشتی آماده شده می ریزیم .

سپس روی گوشت را با بقیه اسپاگتی ها می پوشانیم . و روی اسپاگتی را پنیر موزاریلا رنده شده می پوشانیم .

ظرف را به مد ۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد می گذاریم تا روی پنیر طلایی رنگ شود .

A  A نصف اسپاگتی ها را در ظرف پیرکسی ریخته و روی آن را مایه گوشتی آماده شده می ریزیم . سپس روی گوشت را با بقیه اسپاگتی ها می پوشانیم . و روی اسپاگتی را پنیر موزاریلا رنده شده می پوشانیم . نصف اسپاگتی ها را در ظرف پیرکسی ریخته و روی آن را مایه گوشتی آماده شده می ریزیم . سپس روی گوشت را با بقیه اسپاگتی ها می پوشانیم . و روی اسپاگتی را پنیر موزاریلا رنده شده می پوشانیم .

نوشته های مرتبط

طرز تهیه تابه مکزیکی

فاطمه میرزایی

طرز پخت خوراک شلغم پاکستانی

فاطمه میرزایی

طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان

فاطمه میرزایی