طرز تهیه املت با تن ماهی
مواد لازم برای تهیه املت با تن ماهی :
- پیاز و بنده شده مورد نیاز ۱ عدد بزرگ
- تخم مرغ مورد نیاز ۵ د
- روغن مایع مورد نیاز ۲ قاشق غذاخوری املت
- مورد نیاز و برنده شده عدد
- جعفری خرد شده یک چهارم لیوان
- ماهی بدون روغن مورد نیاز یک قوطی ریز شده
- مورد نیاز بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
- شده مورد نیاز سیر له شده مورد نیاز ۱ عدد
پخت املت با تن ماهی، املت
پخت امـلت با تن ماهی :
برای پخت املت با تن ماهی مرحله اول پیاز رنده شده و جعفری خرد شدن و گوجه فرنگی ها را با هم مخلوط کرده و بعد ادویه را به مخلوط اضافه می کنیم و با دست همه آنها را خوب هم می زنیم .
برای مرحله دوم تخم مرغ های زده شده و روغن نباتی را به مواد اضافه می کنیم و با همزن دستی خوب مخلوط می زنیم .
مرحله سوم تن ماهی ها را که قبلاً ریز کرده ایم به مخلوط اضافه می کنیم و آن ها را خوب با هم مخلوط می کنیم .
برای مرحله چهارم آرد و بکینگ پودر با هم ترکیب می کنیم و به مواد اضافه می کنیم .
مرحله پنجم ظرف مخصوص فر را با یک قاشق غذاخوری و مخلوط مواد را داخل سینی میریزیم و به مدت زمان ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر می گذاریم تا زمانی که سطح آن کامل طلایی شود .
امیدوارم غذای لذیذ لذت کافی را ببرید .
برای دیدن مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید .
مرحله پنجم ظرف مخصوص فر را با یک قاشق غذاخوری و مخلوط مواد را داخل سینی میریزیم و به مدت زمان ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر می گذاریم تا زمانی که سطح آن کامل طلایی شود . ا طرز تهیه املت با تن ماهی پخت املت با تن ماهی