۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه املت با تن ماهی

طرز تهیه املت با تن ماهی

طرز تهیه املت با تن ماهی

مواد لازم برای تهیه املت با تن ماهی :

 

  • پیاز و بنده شده مورد نیاز ۱ عدد بزرگ
  • تخم مرغ مورد نیاز ۵ د
  • روغن مایع مورد نیاز ۲ قاشق غذاخوری                                    املت
  • مورد نیاز و برنده شده عدد
  • جعفری خرد شده یک چهارم لیوان
  • ماهی بدون روغن مورد نیاز یک قوطی ریز شده
  • مورد نیاز بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
  • شده مورد نیاز سیر له شده مورد نیاز ۱ عدد               

 

پخت املت با تن ماهی،  املت

پخت امـلت با تن ماهی :

برای پخت املت با تن ماهی مرحله اول پیاز رنده شده و جعفری خرد شدن و گوجه فرنگی ها را با هم مخلوط کرده و بعد ادویه را به مخلوط اضافه می کنیم و با دست همه آنها را خوب هم می زنیم .

برای مرحله دوم تخم مرغ های زده شده و روغن نباتی را به مواد اضافه می کنیم و با همزن دستی خوب مخلوط می زنیم .

مرحله سوم تن ماهی ها را که قبلاً ریز کرده ایم به مخلوط اضافه می کنیم و آن ها را خوب با هم مخلوط می کنیم .

برای مرحله چهارم آرد و بکینگ پودر با هم ترکیب می کنیم و به مواد اضافه می کنیم .

مرحله پنجم ظرف مخصوص فر را با یک قاشق غذاخوری و مخلوط مواد را داخل سینی میریزیم و به مدت زمان ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر می گذاریم تا زمانی که سطح آن کامل طلایی شود .

امیدوارم غذای لذیذ لذت کافی را ببرید . 

 برای دیدن مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید .

مرحله پنجم ظرف مخصوص فر را با یک قاشق غذاخوری و مخلوط مواد را داخل سینی میریزیم و به مدت زمان ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر می گذاریم تا زمانی که سطح آن کامل طلایی شود . ا طرز تهیه املت با تن ماهی پخت املت با تن ماهی

 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه شیرینی مشهدی به روش آلمانی

هادی گراوندی

ماهی و میگو با سس گوجه

طرز تهیه شربت زعفران

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

چهار × 4 =