طرز تهیه املت با پیازچه و گشنیز
مواد لازم برای تهیه املت با پیازچه و گشنیز :
- تخم مرغ مورد نیاز ۶ عدد
- پیاچه خرد شده مورد نیاز دو عدد املت
- گوجه فرنگی خرد شده مورد نیاز یک عدد
- روغن زیتون مورد نیاز دو قاشق مربا خوری
- نمک مورد نیاز به قدر کافی
- فلفل مورد نیاز به مقدار لازم املت
- گشنیز مورد نیاز بسیار کم
- پونه خرد شده مورد نیاز بسیار کم
طرز پخت املت با پیازچه و گشنیز :
برای اولین مرحله ماهی تابه را روی شعله ملایم گاز گذاشته و روغن زیتون را داخل ماهی تابه می ریزیم و بعد از این کار پیازچه ها را درون توی ماهی تابه می ریزیم برای سه دقیقه خوب تفت بخوزد .
برای مرحله دوم گوجه فرنگی ها را که قبلاً خرد کرده ایم به مخلوط اضافه می کنیم و میگذاریم با مخلوط قشنگ تفت بخورد و قشنگ نرم شود و رنگ طلایی به خود بگیرد .
برای مرحله سوم پونه را به مخلوط اضافه می کنیم و بعد تخم مرغ ها را روی مخلوط شکسته ( دقت کنید قبل از شکستن تخم مرغ روی مخلوط اول آن را درون ظرفی بریزید و از سالم بودن تخ مرغ ها اطمینان حاصل کنید . ) و بعد نمک و فلفل رو به اندازه ی دلخواه به مخلوط اضافه کنید .
برای مرحله چهارم مخلوط املت که پخته شد گشنیز خرد شده را روی آن بریزید و سرو کنید .
برای دیدن مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید .
طرز تهیه املت با پیازچه و گشنیز برای مرحله سوم پونه را به مخلوط اضافه می کنیم و بعد تخم مرغ ها را روی مخلوط شکسته ( دقت کنید قبل از شکستن تخم مرغ و روی مخلوط اول آن را درون ظرفی بریزید و از سالم بودن تخ مرغ ها اطمینان حاصل کنید . ) و بعد نمک و فلفل رو به اندازه ی دلخواه به مخلوط اضافه کنید . پخت املت با پیازچه و گشنیز