۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه املت با پیازچه و گشنیز

طرز تهیه املت با پیازچه و گشنیز

طرز تهیه املت با پیازچه و گشنیز

مواد لازم برای تهیه املت با پیازچه و گشنیز :

 

  • تخم مرغ مورد نیاز ۶ عدد 
  • پیاچه خرد شده مورد نیاز دو عدد                                              املت
  • گوجه فرنگی خرد شده مورد نیاز یک عدد 
  • روغن زیتون مورد نیاز دو قاشق مربا خوری 
  • نمک مورد نیاز به قدر کافی 
  • فلفل مورد نیاز به مقدار لازم                                       املت 
  • گشنیز مورد نیاز بسیار کم 
  • پونه خرد شده مورد نیاز بسیار کم 

 

طرز پخت املت با پیازچه و گشنیز :

برای اولین مرحله ماهی تابه را روی شعله ملایم گاز گذاشته و روغن زیتون را داخل ماهی تابه می ریزیم و بعد از این کار پیازچه ها را درون توی ماهی تابه می ریزیم برای سه دقیقه خوب تفت بخوزد . 

برای مرحله دوم گوجه فرنگی ها را که قبلاً خرد کرده ایم به مخلوط اضافه می کنیم و میگذاریم با مخلوط قشنگ تفت بخورد و قشنگ نرم شود و رنگ طلایی به خود بگیرد . 

برای مرحله سوم پونه را به مخلوط اضافه می کنیم و بعد تخم مرغ ها را روی  مخلوط شکسته ( دقت کنید قبل از شکستن تخم مرغ روی مخلوط اول آن را درون ظرفی بریزید و از سالم بودن تخ مرغ ها اطمینان حاصل کنید . ) و بعد نمک و فلفل رو به اندازه ی دلخواه به مخلوط اضافه کنید .

برای مرحله چهارم مخلوط املت که پخته شد گشنیز خرد شده را روی آن بریزید و سرو کنید . 

برای دیدن مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید . 

طرز تهیه املت با پیازچه و گشنیز برای مرحله سوم پونه را به مخلوط اضافه می کنیم و بعد تخم مرغ ها را روی  مخلوط شکسته ( دقت کنید قبل از شکستن تخم مرغ و روی مخلوط اول آن را درون ظرفی بریزید و از سالم بودن تخ مرغ ها اطمینان حاصل کنید . ) و بعد نمک و فلفل رو به اندازه ی دلخواه به مخلوط اضافه کنید . پخت املت با پیازچه و گشنیز

نوشته های مرتبط

تهیه پاستا با قارچ و ریحان

هادی گراوندی

طرز تهیه اسپاگتی انواع سبزی ها

هادی گراوندی

اسپاگتی با قارچ

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

4 × چهار =