۱۰ فروردین ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه املت یونانی

طرز تهیه املت یونانی

طرز تهیه املت یونانی

مواد لازم برای تهیه املت یونانی :

باید این نکته را در نظر داشته باشید که این املت برای سه نفر می باشد.

  • تخم مرغ مورد نیاز ۸ عدد
  • پنیر پیتزای مورد نیاز یک فنجان                                                    املت
  • آویشن مورد نیاز دو قاشق چای خوری
  • نمک مورد نیاز به مقدار کافی 
  • فلفل مورد نیاز میزان لازم
  • روغن زیتون مورد نیاز ۴ قاشق چای خوری                                          املت
  • پیاز خرد شده مورد نیاز ۱/۲ فنجان
  • اسفناج شسته شده ی مورد نیاز دو فنجان

طرز پخت املت یونانی :

برای مرحله اول از پخت املت یونانی ماهی تابه را روی شعله نرم گاز گذاشته و بعد دو قاشق روغن زیتون را درون ماهی تابه می ریزیم بعد از این کار اسفناج همراه با فلفل و نمک درون ماهی تابه می ریزیم تا تفت بخورد و باید تا جای تفت بخورد که نرم بشود بعد آنها را درون ظرف جداگانه ای نگه دارید.

برای مرحله دوم پخت املت یونانی تخم مرغ ها را به همراه نمک و فلفل، آویشن و همراه پنیر را با هم مخلوط کنید.

برای مرحله سوم دو قاشق روغن زیتون را همراه با پیاز به مدت پنج دقیقه تفت می دهیم و بعد اسفناج را به آن اضافه می کنیم و با حرارت کم تفت می دهیم.

برای مرحله چهارم مخلوط تخم مرغ ها را به اسفناج و مخلوط اضافه می کنیم اما نباید آن را هم بزنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بپزد. این نکته را در نظر داشته باشید که ماهی تابه را درون فر به مدت ۵۰ ثانیه بگذارید تا روی غذا حرارت ببیند.

امیدواریم از خوردن این غذای لذت ببرید.

برای دیدن مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید. 

طرز تهیه املت یونانی برای مرحله دوم پخت املت یونانی تخم مرغ ها را به همراه نمک و فلفل، آویشن و همراه پنیر را با هم مخلوط کنید. مواد لازم برای تهیه املت یونانی

 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه اسنک سمبوسه

هادی گراوندی

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی

فاطمه میرزایی

طرز تهیه ذرت مکزیکی

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

4 × چهار =