طرز پخت تابه مکزیکی ، طرز تهیه تابه مکزیکی ، طرز تهیه تابه مکزیکی ، طرز پخت تابه مکزیکی ،
طرز پخت تابه مکزیکی :
تابه مکزیکی یکی از پر طرفدارترین غذاهای مکزیکی می باشد.
می توانید به راحتی و در کوتاه ترین زمان، این غذا را بپزید و به عنوان یک وعده اصلی میل کنید.
مواد لازم برای ۵ نفر :
- پنیر چدار رنده شده …………… سه چهارم پیمانه
- پودر زیره سبز …………………. یک دوم قاشق چای خوری
- کنسرو لوبیا ……………………. ۳۴۰ گرم
- کنسرو گوجه فرنگی ………… ۴۱۰ گرم
- ذرت نیم پز …………………….. ۲ پیمانه
- پودر چیلی …………………….. ۲ قاشق چای خوری
- برنج …………………………….. ۱ پیمانه
- سوسیس ……………………… ۳۴۰ گرم
طرز پخت تابه مکزیکی :
در ابتدا سوسیس ها را خرد کرده و به همراه مقداری روغن درون ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید.پس از آن که سوسیس ها طلایی شد، آن ها را کنار بگذارید. ذرت های نیم پز، برنج، کنسرو گوجه فرنگی، آب، پودر چیلی و پودر زیره سبز را درون ماهیتابه بریزید و به خوبی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.
در این مرحله حرارت را کم کنید و درب ماهیتابه را ببندید و اجازه دهید تا به مدت ۵ دقیقه بپزد. فقط کافیست کمی آب آن بخار شود. پس از گذشت ۵ دقیقه، لوبیا و سوسیس های خرد شده را به مواد بیفزایید. کمی بعد پنیر چدار را که رنده کرده اید به مواد اضافه کنید و درب ماهیتابه را ببندید. لازم است تا مواد به مدت ۲ تا ۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزد تا پنیرها کمی آب شوند. می توانید این غذا را به همراه سالاد کاهو میل کنید.
برای دیدن :
ماکارونی سبزیجات با نعنا و کاری، کلیک کنید.