۱۰ فروردین ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه ته چین اندونزی

طرز تهیه ته چین اندونزی ، طرز پخت ته چین اندونزی ، طرز پخت ته چین اندونزی ، ایراندخت  ، طرز تهیه ته چین اندونزی ، 

طرز تهیه ته چین اندونزی ، طرز پخت ته چین اندونزی ، طرز پخت ته چین اندونزی ، ایراندخت  ، طرز تهیه ته چین اندونزی ، 

 

طرز تهیه ته چین اندونزی :

مواد لازم :

  • برنج ……………………….. نیم کیلو    ایراندخت
  • سیر ……………………….. ۲ حبه
  • آب ………………………….. ۱ لیتر
  • نمک ……………………….. یه مقدار لازم
  • فلفل ………………………. به مقدار لازم
  • پیاز ………………………… نیم کیلو
  • ترشی هندی شیرین….. ۲ قاشق چای خوری
  • جوجه …………………….. ۲۵۰ گرم
  • میگوی پاک شده ………. ۲۰۰ گرم
  • شیر ………………………. ۲ قاشق سوپ خوری
  • روغن سالاد …………….. ۳ قاشق سوپ خوری
  • تخم گشنیز کوبیده …….. ۲ قاشق چای خوری
  • تخم مرغ …………………. ۲ عدد
  • تخم زیره …………………. ۱ قاشق چای خوری    ایراندخت
  • کره ……………………….. ۵۰ گرم

طرز پخت ته چین اندونزی :

این غذا اگرچه درواقع یکی از غذاهای اندونزی است اما آن قدر در هلند رواج دارد که بیشتر به صورت یک غذای هلندی شناخته می شود.

در ابتدا برنج را در آب و مقداری نمک به مدت ۲ ساعت خیس کنید. پس از ۲ ساعت آب برنج را خالی کنید.    ایراندخت

برنج را داخل قابلمه ریخته و روی آن آب بریزید.

مقداری نمک به برنج اضافه کنید. یک جوش که زد آن را صاف کنید.

پیاز و سیر را قطعه قطعه کرده و در یک ماهیتابه بزرگ سرخ کنید.

ترشی هندی شیرین، ادویه جات و گوشت مرغ را به همراه دو سوم از میگوها نیز به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا به خوبی سرخ شود.

سپس برنج را به تدریج و به آرامی روی مواد ریخته و بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد.    ایراندخت

وقتی که برنج کمی نرم شد، تخم مرغ ها را هم زده و با شیر مخلوط کنید. و در کره سرخ کنید.

موادی که به طریقه فوق به دست آمده را به قطعات ریز تقسیم کنید و پس از این که پلو را در یک دیس خالی کردید، آن را همراه با بقیه میگوهای پخته شده، روی پلو بریزید.

همچنین می توانید فقط از گوشت مرغ استفاده کنید، وجود میگو ضرورتی ندارد.     ایراندخت

مخلفات :

این خوراک گاهی به همراه سالاد خیار، سبزیجات تازه، ترشی هندی، زیتون و … میل می شود.    ایراندخت

اما وجود میگو ضرورتی ندارد.

تزئین :   ایراندخت

ته چین اندونزی را می توانید با سویای سرخ شده، کشمش، زرشک قرمز و گردوی خرد شده تزئین کنید.

برای دیدن :

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی

طرز تهیه کباب میگو و سبزیجات

طرز تهیه ته چین در فر

طرز تهیه خورش فسنجان    ایراندخت

طرز تهیه خورش کرفس

طرز تهیه خوراک بادنجان

آشنایی با طرز تهیه فلافل اهوازی

ماهی و میگو با سس گوجه

طرز تهیه خورش ترشه سماق

طرز پخت خوراک میرزا قاسمی

طرز تهیه لازانیا با گوشت

طرز تهیه خوراک میگو و سبزیجات، کلیک کنید.     ایراندخت

 

ایران دخت  

نوشته های مرتبط

طرز تهیه خورش بلدرچین با سس پرتقال

فاطمه میرزایی

طرز تهیه اردو قارچ

هادی گراوندی

طرز تهیه املت با تن ماهی

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

هجده − 15 =