طرز تهیه خورش کدوحلوایی ، روش پخت خورش کدوحلوایی ، درست کردن خورش کدوحلوایی ، طرز تهیه خورش کدوحلوایی ، روش پخت خورش کدوحلوایی ، درست کردن خورش کدوحلوایی ،
تهیه خورش کدوحلوایی:
مواد لازم برای شش تا هفت نفر:
- گوشت یا مرغ : پانصدگرم ( بسته به عادت غذایی خانواده کم یازیادشود)
- کدوحلوایی : هشتصدگرم تایک کیلو
- پیاز : دو عدد
- سیر: چهار حبه
- آلو : ۲۰۰ گرم
- دارچین ،زعفران ، زردچوبه، فلفل ، نمک
- رب گوجه : یک قاشق سوپ خوری
پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپزی)
روش پخت خورش کدوحلوایی:
کدو را به اندازه مربع های کوچک تقریبا دو در دو سانت برش دهید، پیاز رو تفت داده، سیر رنده شده را اضافه کرده، زردچوبه بزنید، رب را با مواد تفت داده و گوشت یا مرغ رو اضافه کنید و مجدداً تفت داده، آب اضافه کرده و اجازه دهید بپزد، کدوها را جداگانه تفت دهید و کمی زعفران دم کرده و نمک و فلفل اضافه کنید، بیست دقیقه به پخت کامل گوشت ، آلوهایی رو که قبلا خیس کردید، داخل گوشت بریزید و پس از پخت گوشت نمک بریزید و آروم کدوها را به خورش اضافه کنید، مواظب باشید کدوها له نشن ، یک ربع تا بیست دقیقه مواد با هم بجوشن کافیه ، در همین مرحله ، دارچین
زعفران دم کرده اضافه نموده و فلفل ، نمک و چاشنی خورش رو تنظیم کنید، اگرخورش روملس دوست دارید مقداری آب لیمو و یا آبغوره اضافه کنید، اگه کدوتون شیرین نیست میتونید یه قاشق هم شکر بریزید.
برای دیدن :
- طرز تهیه شربت زعفران
- طرز تهیه شربت سکنجبین
- تهیه انواع شربت با عسل
- طرز تهیه مربای هویج
- طرز تهیه مربای سیب حلوا
- طرز تهیه سوپ شیر
- طرز تهیه مربای انجیر
- طرز تهیه تیرامیسو بیسکوییت
- تهیه انواع کمپوت با عسل
- تهیه کیک و شیرنی با عسل
- تهیۀ انواع حلوا با عسل، کلیک کنید.
منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپزی)