۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه دسر شارلوت نسکافه

طرز تهیه دسر شارلوت نسکافه

طرز تهیه دسر شارلوت نسکافه ، تهیه دسر شارلوت نسکافه  ، طرز پخت دسر شارلوت نسکافه ،   ایراندخت 

طرز تهیه دسر شارلوت نسکافه : ایراندخت

مواد لازم :

  • کیک ساده اسفنجی ……………………. ۱ عدد
  • شکر ………………………………………. ۱ پیمانه سرپر
  • کره ………………………………………… ۳۰ گرم
  • تخم مرغ …………………………………. ۴ عدد متوسط    ایراندخت
  • نسکافه ………………………………….. ۲/۵ قاشق سوپخوری
  • خلال بادام ………………………………. نصف پیمانه
  • خامه فرم گرفته ………………………… ۳۸۰ گرم
  • پودر ژلاتین ………………………………. ۳/۵ قاششق سوپخوری
  • پودر نشاسته ذرت ……………………… ۱/۵ قاشق سوپخوری

نکته :

می توانیم نسکافه را کمی با آب جوش، حل کنیم.  ایراندخت

طرز پخت دسر شارلوت نسکافه  :

پودر ژلاتین را با کمی آب مخلوط کرده و به صورت بن ماری حل می کنیم.

تخم مرغ ها را با شکر بهم می زنیم تا سفید رنگ و کشدار شود. سپس شیر و نسکافه و نشاسته را با هم مخلوط کرده و به خوبی هم می زنیم تا حل شود. ایراندخت

اکنون روی حرارت قرار می دهیم و هم می زنیم تا شبیه فرنی شود. بعد ژلاتین ذوب شده را اضافه کرده و حرارت را خاموش می کنیم.

چند بار بهم می زنیم تا مقداری خنک شود، سپس تخم مرغ ها را با مواد شیر اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم تا به خوبی مخلوط شود و مواد یکدستی بدست آید.

حالا خامه فرم گرفته را به مواد اضافه می کنیم و همه مواد را با هم مخلوط م کنیم تا صاف و یکدست شود. از روی یک کیک اسفنجی دایره شکل یک لایه به عنوان درب کیک بر می داریم و به آرامی طوری داخل آن را خالی می کنیم که دیواره های آن سوراخ نشود و مواد آماده را داخل کیک می ریزیم.

خلال بادام را روی آن می ریزیم و درب کیک را می گذاریم تا اینکه ۷ الی ۸ ساعت در  یخچال بماند تا کرم بسته شود.

نکته :

بهتر است که کمی لایه دیواره کیک را ضخیم بگیریم.

برای دیدن : ایراندخت

طرز تهیه تیرامیسو بیسکوییت

طرز تهیه دسر شارلوت آلبالو

تهیه دسر بیسکوییت و خامه

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس

طرز تهیه دسر پنیر و هلو

طرز تهیه ماهی آردی

طرز پخت خورش بادمجان در فر، کلیک کنید.

ایران دخت 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه ذرت مکزیکی

فاطمه میرزایی

طرز تهیه پیراشکی

هادی گراوندی

طرز تهیه شیرینی بهشتی قیفی

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

19 − 4 =