۱۰ فروردین ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه ماهی انگشتی

طرز تهیه ماهی انگشتی

طرز تهیه ماهی انگشتی

مواد لازم برای تهیه ماهی انگشتی :

  • شیر ماهی ……………………………………………………………. ۵۰۰  گرم
  • نمک و فلفل …………………………………………………………… به میزان لازم
  • سویا سس  …………………………………………………………… ۲ قاشق سوپ خوری
  • پنیر ……………………………………………………………………… ۱۰۰ گرم
  • آرد سوخاری ………………………………………………………….. ۳۰۰ گرم              ماهی 
  • تخم مرغ ……………………………………………………………….. ۲ عدد
  • آرد سفید ………………………………………………………………. ۱۰۰ گرم
  • روغن …………………………………………………………………… به میزان لازم

طرز پخت ماهی انگشتی :

ماهی را به قطعات یکدست به بلندی ۱۰ سانتی متر و ضخامت ۱ سانتی متر خرد نموده، شسته و خشک می کنیم.

کمی نمک و فلفل به سویا اضافه نموده و بوسیله قلم مو روی ماهی بمالید.

پنیر را رنده کرده و با آرد سوخاری مخلوط می کنیم . تخم مرغ را همراه کمی نمک به هم می زنیم، قطعات ماهی را در آرد غلطانده، سپس در تخم مرغ زده شده می زنیم.

بعد در مخلوط پنیر و آرد سوخاری غلطانده و در روغن داغ با حرارت ملایم خوب سرخ می کنیم.

ماهی های سرخ شده را در ظرف گودی مرتب و منظم چیده وسط آن را با گلهایی از ترب سفید که میان آن برشی از هویچ داده شده، تزئین می کنیم.

برای دیدن مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید.

ماهی های سرخ شده را در ظرف گودی مرتب و منظم چیده وسط آن را با گلهایی از ترب سفید که میان آن برشی از هویچ داده شده، تزئین می کنیم.ماهی های سرخ شده را در ظرف گودی مرتب و منظم چیده وسط آن را با گلهایی از ترب سفید که میان آن برشی از هویچ داده شده، تزئین می کنیم. ماهی های سرخ شده را در ظرف گودی مرتب و منظم چیده وسط آن را با گلهایی از ترب سفید که میان آن برشی از هویچ داده شده، تزئین می کنیم. ماهی های سرخ شده را در ظرف گودی مرتب و منظم چیده وسط آن را با گلهایی از ترب سفید که میان آن برشی از هویچ داده شده، تزئین می کنیم. طرز تهیه ماهی انگشتی مواد لازم برای تهیه ماهی انگشتی طرز پخت ماهی انگشتی

نوشته های مرتبط

تهیه فیله مرغ با سس سیر

هادی گراوندی

طرز تهیه املت یونانی

هادی گراوندی

آشنایی با طرز تهیه ته چین

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

3 × سه =