۱۰ فروردین ۱۴۰۳
کتاب خوب بخوانیم مجله فرهنگ و هنر ایران دخت

کتاب آلیس در سرزمین عجایب

کتاب آلیس در سرزمین عجایب

کتاب آلیس در سرزمین عجایب ، آلیس در سرزمین عجایب ، فصلنامهٔ رود نشریهٔ ویژهٔ معرفی کتاب   ، 

آلیس در سرزمین عجایب: کتاب 

داستان آلیس در سرزمین عجایب معروف تر از آن است که معرفی بخواهد. «آلیس جزو معلومات عمومی کتاب ‌خوانده‌ های امروز در سراسر جهان است.» 

«تنها تأسفم این است که من این کتاب را ننوشته ام.» این را رالف استدمن تصویر گر کتاب آلیس در سرزمین عجایب در ۱۹۶۷ نوشته است : « خیر اتفاقاً نوشتم! قصه را در آن یکی زندگی ام نوشته ام. اولین بار در سال ۱۹۶۷ کتاب را برداشتم و خواندم، خیلی به نظرم آشنا آمد. آن موقع خیال می کردم بار اولم است، ولی برای شما پیش نیامده که حس غریبی به سراغ تان بیاید و خیال کنید این چیزی که می خوانید یا می بینید برایتان آشناست ؟ مثل یک رفیق قدیمی.

تمام ایده های خوب همین طورند. از قبل از آنها خبر داری . می شناسی شان. حاصل جمع تکه هایش را تجربه کرده ای . زندگی کرده ای یا شاید رؤیایشان را دیده ای … » (آلیس در سرزمین عجایب، پس گفتار رالف استدمن، ص ۲۰۵) داستان آلیس در سرزمین عجایب، معروف تر از آن است که معرفی بخواهد.  کتاب 

خیلی ‌ها در دنیا این داستان را می ‌شناسند، اگرچه ممکن است آن را نخوانده باشند، اما آشناست. شاید در شکل انواع فیلم و انیمیشن دیده باشند. به جبران این عده، کسانی که آلیس در سرزمین عجایب را بیش از یکبار، بارها و بارها، خوانده‌اند هم کم نیستند.

این چاپ از آلیس در سرزمین عجایب با تصاویر فوق ­العادۀ رالف استدمن همراه است.

خواندن این کتاب باعث می ‌شود برخی مسائل خود و دنیای اطرافمان را با دید دیگری ببینیم. و این، به تصور من، فقط با خواندن متن دست می ‌دهد، از جمله اینکه بتوانیم سندروم شایعِ آلیس را در خودمان و دیگران، در سیاستمداران، هنرمندان و تقریباً همه تشخیص بدهیم.  کتاب 

  • لوییس کارول  کتاب 
  • تصویرگر: رالف استدمن
  • برگردان: حسین شهرابی
  • نشر مشکی، چاپ اول ۱۳۹۷
  • شمارگان: ۵۰۰
  • ۲۲۴ صفحه

 

برای دیدن:  کتاب 

منبع: فصلنامهٔ رود ، نشریهٔ ویژهٔ معرفی کتاب  

همچنین برای دیدن مطالبی مجلۀ فرهنگ و هنر و کـتاب خوب بخوانیمکلیک کنید.  کتاب 

ایران دخت

نوشته های مرتبط

آشنایی با کتاب عقاید یک دلقک

هادی گراوندی

آشنایی با زندگی نامه آدولف منجو

هادی گراوندی

آشنایی با استاد عبدالله دوامی

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

یک × یک =