۳۱ فروردین ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه مربای سیب

طرز تهیه مربای سیب ، طرز پخت مربای سیب ، مربای سیب ، تهیه مربای سیب ، پخت مربای سیب ، هنر آشپزی ، آموزش اشپزی ، ایران دخت ، طرز پخت مربای سیب ، مربای سیب ، تهیه مربای سیب ، پخت مربای سیب ، هنر آشپزی ، آموزش اشپزی ، ایران دخت ، 

طرز تهیه مربای سیب ، طرز پخت مربای سیب ، مربای سیب ، تهیه مربای سیب ، پخت مربای سیب ، هنر آشپزی ، آموزش اشپزی ، ایران دخت ، طرز پخت مربای سیب ، مربای سیب ، تهیه مربای سیب ، پخت مربای سیب ، هنر آشپزی ، آموزش اشپزی ، ایران دخت ، 

 

طرز تهیه مربای سیب :

مواد لازم :

  • سیب ……………………… ۱ کیلو گرم
  • شکر ………………………. ۱ کیلو گرم
  • گلاب ………………………. ۴ قاشق غذا خوری ایراندخت
  • آبلیموی ترش …………… ۴ قاشق غذا خوری
  • زعفران دم کرده ……….. ۱ قاشق غذا خوری

طرز پخت مربای سیب :

سیب ها را به خوبی بشویید و پوست بگیرید. سیب ها را قارچ کنید و هسته های آن را خارج کنید. سیب ها را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس سیب های خرد شده را درون ظرفی بریزید و ۱ لیوان آب را به همراه آبلیمو به سیب ها بیفزایید. ایراندخت

در این مرحله، مقداری آب را درون قابلمه ای بریزید و اجازه دهید تا با حرارت زیاد به جوش بیاید. شکر را به آرامی و کم کم به آب اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا کاملاً حل شود. ایراندخت

سیب هایی را که در ظرف آب و آبلیمو کنار گذاشته بودید را آبکش کنید و به شربت در حال جوش اضافه کرده، پس از آن زعفران دم کرده را هم به مواد بیفزایید و حرارت را کم کنید. اجاز دهید تا با حرات ملایم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد.

پس از گذشت زمان مشخص شده، بهتر است سیب ها را امتحان کنید. اگر سیب های قطعه شده، نرم تر شده بودند و شربت مربا نیز به غلظت مورد نظر رسیده بود، قابلمه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید و اجاره دهید تا سرد شود. در مرحله آخر، گلاب را به مربا اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. بهتر است چند دقیقه ای صبر کنید تا گلاب به خوبی به مربا طعم و عطر خوبی دهد. ایراندخت

مربای سیب شما آماده است. می توانید پس از آن که کاملاً سرد شد، آن را در ظرف مناسبی بریزید و در یخچال نگهداری کنید. ایراندخت

 

برای دیدن :

کلیک کنید.

همچنین برای مطالعه سایر پست های مرتبط با هنر آشپزی، اینجا کلیک کنید.

ایـران دخــت 

 

 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه خورش فسنجان

فاطمه میرزایی

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس

طرز تهیه قطاب

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

پانزده − دو =