۵ تیر ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه آش اماج

طرز تهیه آش اماج ، طرز پخت آش اماج ، درست کردن آش اماج ، دستور پخت نآش اماج ، روش پخت آش اماج ، نحوه پخت آش اماج ، ایران دخت ،

طرز تهیه آش اماج ، طرز پخت آش اماج ، درست کردن آش اماج ، دستور پخت آش اماج ، روش پخت آش اماج ، نحوه پخت آش اماج ، ایران دخت ، طرز تهیه آش اماج ، طرز پخت آش اماج ، درست کردن آش اماج ، دستور پخت آش اماج ، روش پخت آش اماج ، نحوه پخت آش اماج ، ایران دخت ،

 

طرز تهیه آش اماج:

عزیزان آش اماج که گفته میشه برای سرماخوردگی مفید هست (مثل اکثر آش ها) در نواحی مختلف ایران مثل استان آذربایجان و همدان، اصفهان، کرمان واراک هر یک باتفاوت هایی تهیه می شود. اماج نام خمیر تقریبا خشکیست که ازآ ب و آرد و  نمک و زردچوبه تهیه شده و به صورت خشک یا تازه استفاده می شود. من برای این که این آش برای این فصل و سرماخوردگی مناسب تر بشه کمی تغییرات ایجاد کردم. برای تهیه اماج آرد و نمک رو با کمی زردچوبه مخلوط کرده و کم کم آب اضافه کنید تا آردها به صورت گلوله های کوچک در بیاد، بعضی ها اماج رو ریزتر و بعضی درشت تر دوست دارند، روش دیگه اینه که مواد رو به صورت خمیر درآورده ورنده نمایید.

پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپزی) 

مواد لازم آش اماج:

  • عدس: یک پیمانه
  • پیاز: دوعددبزرگ
  • آب گوشت یا قلم
  • کلم: نصف کلم متوسط
  • شلغم:سه عدد
  • سبزی آشی واسفناج: سه پیمانه
  • اماج: یک پیمانه
  • سیر: چهارحبه رنده شده
  • ادویه ونمک به میزان لازم

طرز پخت آش اماج :

برای پخت آش اماج، پیازها رو با کمی زردچوبه تفت داده، عدس ها رو اضافه کرده با آب قلم و سیر می پزیم، ادویه ها رو اضافه می کنیم، کلم های خردشده، شلغم رنده شده ، سبزی های معطر و اسفناج ها رو اضافه کرده و حدود نیم ساعت می پزیم، بعد اما جهارو اضافه کرده و اجازه میدهیم بپزه و آش جابیفته، این آش رو میتونید ساده یا با آب نارنج و یا لیمو یا هر چاشنی که دوست دارید نوش جان کنید.

برای دیدن :

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپزی) 

 

ایران دخت 

 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه انواع رب ها

هادی گراوندی

طرز تهیه سوپ کدو تنبل

فاطمه میرزایی

آشنایی با طرز تهیه خورش بامیه

ارسال دیدگاه

1 × 3 =