طرز تهیه آش اماج ، طرز پخت آش اماج ، درست کردن آش اماج ، دستور پخت آش اماج ، روش پخت آش اماج ، نحوه پخت آش اماج ، ایران دخت ، طرز تهیه آش اماج ، طرز پخت آش اماج ، درست کردن آش اماج ، دستور پخت آش اماج ، روش پخت آش اماج ، نحوه پخت آش اماج ، ایران دخت ،
طرز تهیه آش اماج:
عزیزان آش اماج که گفته میشه برای سرماخوردگی مفید هست (مثل اکثر آش ها) در نواحی مختلف ایران مثل استان آذربایجان و همدان، اصفهان، کرمان واراک هر یک باتفاوت هایی تهیه می شود. اماج نام خمیر تقریبا خشکیست که ازآ ب و آرد و نمک و زردچوبه تهیه شده و به صورت خشک یا تازه استفاده می شود. من برای این که این آش برای این فصل و سرماخوردگی مناسب تر بشه کمی تغییرات ایجاد کردم. برای تهیه اماج آرد و نمک رو با کمی زردچوبه مخلوط کرده و کم کم آب اضافه کنید تا آردها به صورت گلوله های کوچک در بیاد، بعضی ها اماج رو ریزتر و بعضی درشت تر دوست دارند، روش دیگه اینه که مواد رو به صورت خمیر درآورده ورنده نمایید.
پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپزی)
مواد لازم آش اماج:
- عدس: یک پیمانه
- پیاز: دوعددبزرگ
- آب گوشت یا قلم
- کلم: نصف کلم متوسط
- شلغم:سه عدد
- سبزی آشی واسفناج: سه پیمانه
- اماج: یک پیمانه
- سیر: چهارحبه رنده شده
- ادویه ونمک به میزان لازم
طرز پخت آش اماج :
برای پخت آش اماج، پیازها رو با کمی زردچوبه تفت داده، عدس ها رو اضافه کرده با آب قلم و سیر می پزیم، ادویه ها رو اضافه می کنیم، کلم های خردشده، شلغم رنده شده ، سبزی های معطر و اسفناج ها رو اضافه کرده و حدود نیم ساعت می پزیم، بعد اما جهارو اضافه کرده و اجازه میدهیم بپزه و آش جابیفته، این آش رو میتونید ساده یا با آب نارنج و یا لیمو یا هر چاشنی که دوست دارید نوش جان کنید.
برای دیدن :
- طرز تهیه شربت زعفران
- طرز تهیه شربت سکنجبین
- تهیه انواع شربت با عسل
- طرز تهیه مربای هویج
- طرز تهیه مربای سیب حلوا
- طرز تهیه سوپ شیر
- طرز تهیه مربای انجیر
- طرز تهیه تیرامیسو بیسکوییت
- تهیه انواع کمپوت با عسل
- تهیه کیک و شیرنی با عسل
- تهیۀ انواع حلوا با عسل، کلیک کنید.
منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپزی)