۲۸ خرداد ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه آش کلم قمری

طرز تهیه آش کلم قمری ، پخت چیز آش کلم قمری ، درست کردن آش کلم قمری ، داش کلم آشی ، پخت کلم قمری ، آموزش درست کردن آش کلم قمری ، طرز تهیه آش کلم قمری ، پخت چیز آش کلم قمری ، درست کردن آش کلم قمری ، داش کلم آشی ، پخت کلم قمری ، آموزش درست کردن آش کلم قمری ، آش قنبیدیا ، آش قنبیت

طرز تهیه آش کلم قمری ، پخت چیز آش کلم قمری ، درست کردن آش کلم قمری ، داش کلم آشی ، پخت کلم قمری ، آموزش درست کردن آش کلم قمری ، طرز تهیه آش کلم قمری ، پخت چیز آش کلم قمری ، درست کردن آش کلم قمری ، داش کلم آشی ، پخت کلم قمری ، آموزش درست کردن آش کلم قمری

 

طرز تهیه آش کلم قمری:

آش کلم قمری از غذاهای سنتی تبریزهست که به گویش محلی به آن داش کلم آشی گفته می شود البته در قم هم این آش باکمی تفاوت با عنوان ٬ آش قنبیدیا٬  آش قنبیت تهیه می شود. (با گوشت گوسفند پخته وبا کشک میل میشود).

@macooook

موادلازم آش کلم قمری:

  • کلم قمری : سه عددمتوسط ( نیم کیلو)
  • لپه : ۲/۳ پیمانه
  • بلغور گندم : ۲/۳ پیمانه
  • برنج (ترجیحا نیم دان) : ۲/۳ پیمانه
  • سبزی (تره وجعفری): ششصد گرم
  • پیاز : دو عدد بزرگ
  • سیر : به میزان دلخواه
  • گوجه : چهار عدد بزرگ
  • رب گوجه فرنگی : یکی دوقاشق
  • آب قلم یا گوشت : دولیوان
  • نعنا خشک : برای تزیین
  • نمک، فلفل، زردچوبه : به میزان لازم
  • آب غوره یا نارنج : بسته به ذائقه

روش پخت آش کلم قمری:

موادی که شستشو لازم دارد را شسته، برنج و بلغور را خیسانده، لپه را با مقداری آب بپزید، سبزی ها را خرد نمایید و کلم قمری را پس از پوست گرفتن، به صورت نگینی درشت خرد نمایید، کلم ها رو تفت دهید ، پیاز را اضافه نموده و پس از تفت خوردن به آنها زردچوبه زده، بلغورگندم و برنج و لپه با آب قلم و آب اضافه نمایید، بعد از اینکه مواد تا حدودی پخته شد، سبزی ها رو اضافه نموده (من از مقداری سیر تازه خرد شده هم استفاده کردم)، گوجه ها را رنده کرده و درون قابلمه بریزید، میزان ادویه و نمک را تنظیم، مقداری رب را تفت داده و برای خوشرنگ تر شدن آش اضافه نموده و اجازه دهیدآش جا بیفتد، در صورت تمایل می توانید آش رابه صورت ساده یا با آب غوره یا آب نارنج و یا با کشک میل نمایید، در صورت استفاده از ترشی یا کشک ، هر کدام را اضافه نمودید، اجازه دهید کمی با مواد بجوشد، آش خوشمزه و پر خاصیتتون حاضره، آش رو در ظرف مورد نظرتون ریخته با پیاز و سیر و نعنا داغ تزیین کنید.

@macooook

نکته:

مواد تقریبی و برای حدوداً هشت نفر، طبق معمول بسته به عادت های غذایی میزان سبزی یا کلم رو میتونید کم و زیادکنید ( من کلم بیشتری ریختم)، در صورت تمایل از ادویه های دیگه که عادت دارید در حدی که طعم غذا رو تحت تاثیر قرارنده هم میتونید استفاده کنید. می توانید از گوشت قیمه ریزه یا قلقلی برای تزیین استفاده کنید.

برای دیدن :

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی)

نوشته های مرتبط

طرز تهیه سوپ شیر

فاطمه میرزایی

طرز تهیه کوفته تبریزی

فاطمه میرزایی

ماهی و میگو با سس گوجه

ارسال دیدگاه

بیست + پانزده =