۱۰ فروردین ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار ٬ مواد لازم برای سالاد سزار ٬ درست کردن سالاد سزار ٬ طرز تهیه سس سالاد سزار ٬ مواد لازم برای سس سالاد سزار ، طرز تهیه سالاد سزار ٬ مواد لازم برای سالاد سزار ٬ درست کردن سالاد سزار ٬ طرز تهیه سس سالاد سزار ٬ مواد لازم برای سس سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار ٬ مواد لازم برای سالاد سزار ٬ درست کردن سالاد سزار ٬ طرز تهیه سس سالاد سزار ٬ مواد لازم برای سس سالاد سزار ، طرز تهیه سالاد سزار ٬ مواد لازم برای سالاد سزار ٬ درست کردن سالاد سزار ٬ طرز تهیه سس سالاد سزار ٬ مواد لازم برای سس سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار:

سالاد سزار از سالاد های بسیار معروف و پرطرفدار ایتالیایی هست که طعم خاص و مزه عالی داره. این سالاد رو میشه به عنوان یک وعده سبک و عالی و کم کالری استفاده کرد. در واقع این غذا یک غذای رژیمی هست و بسیار کم کالری و در عین حال لذیذ و متفاوت. امروز به در خواست یکی از مخاطبان عزیزمون طرز تهیه این سالاد رو قرار دادیم.

مجلات ایران دخت

مواد لازم برای سالاد سزار:

 

طرز تهیه سالاد سزار ٬ مواد لازم برای سالاد سزار ٬ درست کردن سالاد سزار ٬ طرز تهیه سس سالاد سزار ٬ مواد لازم برای سس سالاد سزار ، طرز تهیه سالاد سزار ٬ مواد لازم برای سالاد سزار ٬ درست کردن سالاد سزار ٬ طرز تهیه سس سالاد سزار ٬ مواد لازم برای سس سالاد سزار

 

  • کاهو یک بوته شسته شده
  • نان تست یا باگت
  • روغن زیتون
  • آب لیمو ترش تازه ا عدد

هنر آشپزی

مواد لازم برای سس سالاد سزار:
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • پنیر پارمسان
  • سرکه سفید نصف استکان
  • سیر دو حبه
  • روغن زیتون یک استکان
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سس سالاد سزار:

 

 

برای سس سالاد سزار باید تخم مرغ ها رو به مدت دو دقیقه در آب جوش آبپز کنیم و یا به صورت بن ماری به مدت دو دقیقه بپزیمش (تخم مرغ اصلا نباید ببنده). در کاسه ای با همزن تخم مرغها و روغن زیتون و سیر که از قبل له کردیم رو میزنیم و پنیر رو اضافه می کنیم و به مدت سه تا چهار دقیقه می زنیم. کمی که رنگش تغییر کرد و به سفیدی رفت، سرکه و ادویه رو اضافه می کنیم و به مدت دو تا سه دقیقه می زنیم تا به شکل سس مایونز در بیاد. این سس حداقل به مدت یک ساعت باید در یخچال بمونه. در این سس از آبلیمو هم میشه به جای سرکه استفاده کرد. ولی در دستور اصلیش سرکه هست.

هنر آشپزی

درست کردن سالاد سزار:

 

 

کاهو ها باید تازه باشن. بعد از شستن، برای این سالاد اونهارو با دست تکه تکه کنیم. سعی کنین تکه هاش زیاد کوچک نباشه. نان تست یا باگت رو با چاقوی تیز به تکه های مکعبی خرد می کنیم و مقداری روغن زیتون رو با قلمو روی نان ها می مالیم و اونهارو در سینی فر میچینیم و میذاریم تا به مدت پنج تا ده دقیقه سوخاری بشه. برای اینکار میتونید از توستر یا مایکرو ویو و یا ختی از ماهیتابه هم استفاده کنین. فقط ماهیتابه باید نچسب باشه. برای سرو کاهو ها و نان سوخاری شده رو مخلوط میکنیم و سس رو به اون اضافه میکنیم و لیمو رو روی سالاد می چکونیم.

مجله تخصصی زیبایی و سلامت

برای دیدن:

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی)

نوشته های مرتبط

طرز تهیه خوراک بادنجان

فاطمه میرزایی

آشنایی با طرز تهیه فلافل اهوازی

طرز تهیه کیک سه تخم مرغی

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

پنج × سه =