طرز تهیه مربای هویج ، طرز پخت مربای هویج ، طرز درست کردن مربای هویج ، آموزش آشپزی ، مواد لازم برای تهیه مربای هویج ، طرز پخت مربای هویج ، طرز درست کردن مربای هویج ، آموزش آشپزی ، مواد لازم برای تهیه مربای هویج
طرز تهیه مربای هویج :
مواد لازم :
- هویج ……………………… ۱ کیلو گرم
- شکر دانه ریز ……………. ۱ کیلو گرم
- چوب دارچین …………….. ۱ عدد ککوچک
- آبلیمو ……………………… ۱ قاقش غذاخوری
- هل …………………………. ۲ عدد
- زعفران ……………………. مقداری
- گلاب ……………………….. ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای هویج :
مربای هویج یکی از مرباهایی است که از دیرباز در ایران و سایر کشورها، مورد استقبال افراد بسیاری قرار گرقته است. در ادامه همین پست به طریقه پخت این مربای خوشمزه خواهیم پرداخت و امیدواریم که مورد پسند شما عزیزان نیز قرار بگیرد.
در مرحله اول هویج ها را پوست بگیرید و با دنده ریز رنده کنید.
هویج ها را در یک قابلمه مناسب بریزید و نیم لیتر آب روی هویج ها بریزید. اجازه دهید تا بجوشد.
گاهی اوقات مواد را هم بزنید تا ته نگیرد.
لازم است مواد تا اندازه ای بپزد که هویج ها نرم شوند.
شکر، چوب دارچین و آبلیمو را به هویج های در حال پخت اضافه کنید و بگذارید تا به مدت ۱۵ دقیقه بپزد. پس از گذشت ۱۵ دقیقه، چوب دارچین را از درون قابلمه بردارید و کنار بگذارید. هل، گلاب و مقداری زعفران را به مربا بیفزایید و هم بزنید.
استفاده از زعفران اختیاری است و اگر از طعم آن احساس رضایت ندارید می توانید از زعفران در پخت مربای هویج استفاده نکنید.
در این مرحله مربای هویج شما آماده است و بایستی اجازه دهید تا مربای هویج کاملاً خنک شود. پس از آن که مربا خنک شد، مربا را در یک ظرف شیشه ای قرار دهید و درب آن را به خوبی ببندید.
می توانید مربا را در یخچال نگه داری کنید.
برای دیدن :
طرز تهیه مربای انجیر، کلیک کنید.