۲۸ فروردین ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه خورش کرفس

طرز تهیه خورش کرفس

طرز تهیه خورش کرفس ، 

 

طرز تهیه خورش کرفس : ایراندخت

مواد لازم برای تهیه خورش کرفس

  • کرفس خرد شده …………………………………………….. نیم کیلو
  • سبزی خورش (نعنا یک سوم، و جعفری دو سوم) ….. ۲۵۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده یا کوفته قلقلی ……………………….. ۲ پیمانه
  • غوره …………………………………………………………….. ۱ پیمانه
  • پیاز سرخ شده ………………………………………………… ۲ قاشق سوپ خوری
  • نمک ……………………………………………………………… به میزان لازم
  • زردچوبه ………………………………………………………… به میزان لازم
  • ادویه …………………………………………………………….. به میزان لازم
  • آب ………………………………………………………………… مقداری

طرز پخت خورش کرفس : ایراندخت

طرز پخت خورش کرفس، کرفس های تازه را با برگ های آن، ریز خرد کرده و در روغن  تفت می دهیم و سرخ می کنیم. کوفته قلقلی را آماده و سرخ می کنیم و در آرام پز کوفته قلقلی ها، پیاز سرخ شده، نعنا و جعفری خرد و سرخ شده، همراه کرفس های خرد شده را با نمک و زردچوبه می ریزیم که در حرارت بالا به مدت ۴۰ تا ۶۰ دقیقه پخته شود. ایراندخت

در حرارت متوسط، ۱/۵ تا ۲ ساعت طول می کشد.

باید در هنگام پخت آن را بررسی کرد تا کوفته ها وا نرود. در ۱۰ دقیقه آخر، غوره ها را اضافه کرده و به اندازه کافی به آن آب می افزاییم.

در صورت کم چاشنی بودن، می توان آبلیمو یا آبغوره را اضافه کرده و میل کنید. ایراندخت

نکته :

می توان به جای نعنا و جعفری، از سبزی قورمه سبزی برای پخت استفاده کنید.

می توان از گوشت قرمز استخوان دار یا تکه ای، و یا حتی از گوشت مرغ هم استفاده کنید.

برای دیدن : ایراندخت

طرز تهیه خوراک بادنجان

طرز تهیه کله و پاچه گوسفندی

طرز پخت خورش بادمجان در فر

آشنایی با طرز تهیه فلافل اهوازی

ماهی و میگو با سس گوجه

آشنایی با طرز تهیه کباب حسینی

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

طرز تهیه خورش ترشه سماق

طرز تهیه چلو کباب ترخونی

طرز پخت خوراک میرزا قاسمی ایراندخت

آشنایی با طرز تهیه ماهی پلو

آشنایی با طرز تهیه خورش بامیه

آشنایی با طرز تهیه آش رشته

طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده

طرز تهیه لازانیا با گوشت

آشنایی با طرز تهیه خورشت آلبالو

طرز تهیه کوفته سرگنجشکی، کلیک کنید.

ایران دخت  

ایراندخت

نوشته های مرتبط

طرز تهیه کیک پنیری شکلاتی

فاطمه میرزایی

طرز تهیه املت با پنیر

هادی گراوندی

طرز تهیه چلو کباب ترخونی

ارسال دیدگاه

نه − پنج =