۲۷ خرداد ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه دسر شارلوت آلبالو

تهیه دسر شارلوت آلبالو

طرز تهیه دسر شارلوت آلبالو ، طرز تهیه دسر شارلوت آلبالو ، طرز درست کردن دسر شارلوت آلبالو ، طرز درست کردن دسر شارلوت آلبالو ،

تهیه دسر شارلوت آلبالو : ژله

 

مواد لازم : ژله 

  • کیک اسفنجی مستطیل شکل ………………. ۱ عدد
  • پودر ژلاتین ………………………………………. ۳ قاشق غذاخوری
  • خامه فرم گرفته ………………………………… ۳۰۰ گرم
  • آلبالو …………………………………………….. ۲۵۰ گرم
  • ژله آلبالو ………………………………………… ۲ بسته
  • کرم ……………………………………………… ۲/۵ پیمانه

مواد مورد نیاز برای تهیه کرم : ژله

  • آرد ذرت ………………………. ۴ قاشق غذا خوری
  • زرده تخم مرغ ……………….. ۳ عدد
  • شیر ………………………….. ۶۰۰ گرم
  • شکر …………………………. ۱ پیمانه
  • وانیل ………………………… به مقدار کم  ژله

طرز تهیه :

آرد ذرت، شیر و یک دوم پیمانه شکر را با هم مخلوط می کنیم تا صاف و یکدست شود. زرده تخم مرغ ها را با نصف پیمانه شکر و کمی وانیل، آنقدر بهم می زنیم تا کاملاً سفید و کشدار شود. سپس مواد آرد ذرت را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به طور مرتب بهم می زنیم تا خامه غلیظ شود.  ژله

اکنون زرده نخم مرغ های زده شده را به مواد اضافه کرده و چند دقیقه بهم می زنیم تا کرم پخته و آماده شود، بعد کنار می گذاریم.

پودر ژلاتین را با کمی آب مخلوط کرده و روی بخار کتری بهم می زنیم تا ذوب شود. سپس به مواد کرم که کمی خنک شده است اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملاً حل شود.

خامه فرم گرفته را هم به کرم اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم تا همه مواد صاف و یکدست شود. یک قطعه از کنار کیک را برش زده و کنار می گذاریم یا اگر به شکل خاصی قالب می زنیم، می توان از خرده های باقیمانده ی آن برای تزئین کیک استفاده کنیم.

کیک را به شکل دایره، قلب، مربع یا مستطیل برش می زنیم و افقی می بریم تا به دو لایه تقسیم شود.

کف قالب یک لایه از کیک را قرار می دهیم و مقداری از مواد کرم خنک شده می ریزیم. آلبالو ها را کمی در شکر می غلطانیم و روی کرم می ریزیم. مجدداً یک لایه کرم ریخته و لایه دیگر کیک را روی آن قرار می دهیم و کمی فشار می دهیم.

در این مرحله کیک را داخل یخچال یا فریزر قرار می دهیم تا کرم بسته شود. سپس دو بسته ژله را در دو لیوان آب گرم و سرد مخلوط کرده و کمی می جوشانیم تا صاف، یکدست و غلیظ شود. آلبالوهای بدون هسته را با خرده های کیک مخلوط می کنیم و روی کیک را با آن ها می پوشانیم. و بعد ژله را روی آن می ریزم.

نکته :

قالب شارلوت کمی باید لبه داشته باشد که ژله بیرون نریزد و پس از سفت شدن ژله در داخل یخچال از قالب بیرون می آوریم و با خامه فرم گرفته تزیین می کنیم.

برای دیدن :

تهیه دسر بیسکوییت و خامه

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس

طرز تهیه دسر پنیر و هلو، کلیک کنید.

منبع : irancook

نوشته های مرتبط

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی

فاطمه میرزایی

طرز تهیه باقلوا قزوینی

هادی گراوندی

طرز تهیه شیرینی پادرازی

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

چهار × یک =