طرز تهیه دسر شارلوت آلبالو ، طرز تهیه دسر شارلوت آلبالو ، طرز درست کردن دسر شارلوت آلبالو ، طرز درست کردن دسر شارلوت آلبالو ،
تهیه دسر شارلوت آلبالو : ژله
مواد لازم : ژله
- کیک اسفنجی مستطیل شکل ………………. ۱ عدد
- پودر ژلاتین ………………………………………. ۳ قاشق غذاخوری
- خامه فرم گرفته ………………………………… ۳۰۰ گرم
- آلبالو …………………………………………….. ۲۵۰ گرم
- ژله آلبالو ………………………………………… ۲ بسته
- کرم ……………………………………………… ۲/۵ پیمانه
مواد مورد نیاز برای تهیه کرم : ژله
- آرد ذرت ………………………. ۴ قاشق غذا خوری
- زرده تخم مرغ ……………….. ۳ عدد
- شیر ………………………….. ۶۰۰ گرم
- شکر …………………………. ۱ پیمانه
- وانیل ………………………… به مقدار کم ژله
طرز تهیه :
آرد ذرت، شیر و یک دوم پیمانه شکر را با هم مخلوط می کنیم تا صاف و یکدست شود. زرده تخم مرغ ها را با نصف پیمانه شکر و کمی وانیل، آنقدر بهم می زنیم تا کاملاً سفید و کشدار شود. سپس مواد آرد ذرت را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به طور مرتب بهم می زنیم تا خامه غلیظ شود. ژله
اکنون زرده نخم مرغ های زده شده را به مواد اضافه کرده و چند دقیقه بهم می زنیم تا کرم پخته و آماده شود، بعد کنار می گذاریم.
پودر ژلاتین را با کمی آب مخلوط کرده و روی بخار کتری بهم می زنیم تا ذوب شود. سپس به مواد کرم که کمی خنک شده است اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملاً حل شود.
خامه فرم گرفته را هم به کرم اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم تا همه مواد صاف و یکدست شود. یک قطعه از کنار کیک را برش زده و کنار می گذاریم یا اگر به شکل خاصی قالب می زنیم، می توان از خرده های باقیمانده ی آن برای تزئین کیک استفاده کنیم.
کیک را به شکل دایره، قلب، مربع یا مستطیل برش می زنیم و افقی می بریم تا به دو لایه تقسیم شود.
کف قالب یک لایه از کیک را قرار می دهیم و مقداری از مواد کرم خنک شده می ریزیم. آلبالو ها را کمی در شکر می غلطانیم و روی کرم می ریزیم. مجدداً یک لایه کرم ریخته و لایه دیگر کیک را روی آن قرار می دهیم و کمی فشار می دهیم.
در این مرحله کیک را داخل یخچال یا فریزر قرار می دهیم تا کرم بسته شود. سپس دو بسته ژله را در دو لیوان آب گرم و سرد مخلوط کرده و کمی می جوشانیم تا صاف، یکدست و غلیظ شود. آلبالوهای بدون هسته را با خرده های کیک مخلوط می کنیم و روی کیک را با آن ها می پوشانیم. و بعد ژله را روی آن می ریزم.
نکته :
قالب شارلوت کمی باید لبه داشته باشد که ژله بیرون نریزد و پس از سفت شدن ژله در داخل یخچال از قالب بیرون می آوریم و با خامه فرم گرفته تزیین می کنیم.
برای دیدن :
طرز تهیه دسر پنیر و هلو، کلیک کنید.
منبع : irancook