۱۰ فروردین ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه دسر شارلوت نسکافه

طرز تهیه دسر شارلوت نسکافه

طرز تهیه دسر شارلوت نسکافه ، تهیه دسر شارلوت نسکافه  ، طرز پخت دسر شارلوت نسکافه ،   ایراندخت 

طرز تهیه دسر شارلوت نسکافه : ایراندخت

مواد لازم :

  • کیک ساده اسفنجی ……………………. ۱ عدد
  • شکر ………………………………………. ۱ پیمانه سرپر
  • کره ………………………………………… ۳۰ گرم
  • تخم مرغ …………………………………. ۴ عدد متوسط    ایراندخت
  • نسکافه ………………………………….. ۲/۵ قاشق سوپخوری
  • خلال بادام ………………………………. نصف پیمانه
  • خامه فرم گرفته ………………………… ۳۸۰ گرم
  • پودر ژلاتین ………………………………. ۳/۵ قاششق سوپخوری
  • پودر نشاسته ذرت ……………………… ۱/۵ قاشق سوپخوری

نکته :

می توانیم نسکافه را کمی با آب جوش، حل کنیم.  ایراندخت

طرز پخت دسر شارلوت نسکافه  :

پودر ژلاتین را با کمی آب مخلوط کرده و به صورت بن ماری حل می کنیم.

تخم مرغ ها را با شکر بهم می زنیم تا سفید رنگ و کشدار شود. سپس شیر و نسکافه و نشاسته را با هم مخلوط کرده و به خوبی هم می زنیم تا حل شود. ایراندخت

اکنون روی حرارت قرار می دهیم و هم می زنیم تا شبیه فرنی شود. بعد ژلاتین ذوب شده را اضافه کرده و حرارت را خاموش می کنیم.

چند بار بهم می زنیم تا مقداری خنک شود، سپس تخم مرغ ها را با مواد شیر اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم تا به خوبی مخلوط شود و مواد یکدستی بدست آید.

حالا خامه فرم گرفته را به مواد اضافه می کنیم و همه مواد را با هم مخلوط م کنیم تا صاف و یکدست شود. از روی یک کیک اسفنجی دایره شکل یک لایه به عنوان درب کیک بر می داریم و به آرامی طوری داخل آن را خالی می کنیم که دیواره های آن سوراخ نشود و مواد آماده را داخل کیک می ریزیم.

خلال بادام را روی آن می ریزیم و درب کیک را می گذاریم تا اینکه ۷ الی ۸ ساعت در  یخچال بماند تا کرم بسته شود.

نکته :

بهتر است که کمی لایه دیواره کیک را ضخیم بگیریم.

برای دیدن : ایراندخت

طرز تهیه تیرامیسو بیسکوییت

طرز تهیه دسر شارلوت آلبالو

تهیه دسر بیسکوییت و خامه

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس

طرز تهیه دسر پنیر و هلو

طرز تهیه ماهی آردی

طرز پخت خورش بادمجان در فر، کلیک کنید.

ایران دخت 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه کباب میگو و سبزیجات

فاطمه میرزایی

طرز تهیه خوراک میگو و سبزیجات

هادی گراوندی

طرز تهیه کیک سه تخم مرغی

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

نوزده − ده =