طرز تهیه دسر شارلوت نسکافه ، تهیه دسر شارلوت نسکافه ، طرز پخت دسر شارلوت نسکافه ، ایراندخت
طرز تهیه دسر شارلوت نسکافه : ایراندخت
مواد لازم :
- کیک ساده اسفنجی ……………………. ۱ عدد
- شکر ………………………………………. ۱ پیمانه سرپر
- کره ………………………………………… ۳۰ گرم
- تخم مرغ …………………………………. ۴ عدد متوسط ایراندخت
- نسکافه ………………………………….. ۲/۵ قاشق سوپخوری
- خلال بادام ………………………………. نصف پیمانه
- خامه فرم گرفته ………………………… ۳۸۰ گرم
- پودر ژلاتین ………………………………. ۳/۵ قاششق سوپخوری
- پودر نشاسته ذرت ……………………… ۱/۵ قاشق سوپخوری
نکته :
می توانیم نسکافه را کمی با آب جوش، حل کنیم. ایراندخت
طرز پخت دسر شارلوت نسکافه :
پودر ژلاتین را با کمی آب مخلوط کرده و به صورت بن ماری حل می کنیم.
تخم مرغ ها را با شکر بهم می زنیم تا سفید رنگ و کشدار شود. سپس شیر و نسکافه و نشاسته را با هم مخلوط کرده و به خوبی هم می زنیم تا حل شود. ایراندخت
اکنون روی حرارت قرار می دهیم و هم می زنیم تا شبیه فرنی شود. بعد ژلاتین ذوب شده را اضافه کرده و حرارت را خاموش می کنیم.
چند بار بهم می زنیم تا مقداری خنک شود، سپس تخم مرغ ها را با مواد شیر اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم تا به خوبی مخلوط شود و مواد یکدستی بدست آید.
حالا خامه فرم گرفته را به مواد اضافه می کنیم و همه مواد را با هم مخلوط م کنیم تا صاف و یکدست شود. از روی یک کیک اسفنجی دایره شکل یک لایه به عنوان درب کیک بر می داریم و به آرامی طوری داخل آن را خالی می کنیم که دیواره های آن سوراخ نشود و مواد آماده را داخل کیک می ریزیم.
خلال بادام را روی آن می ریزیم و درب کیک را می گذاریم تا اینکه ۷ الی ۸ ساعت در یخچال بماند تا کرم بسته شود.
نکته :
بهتر است که کمی لایه دیواره کیک را ضخیم بگیریم.
برای دیدن : ایراندخت
طرز پخت خورش بادمجان در فر، کلیک کنید.