۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه کلوچه پنیر و گوجه فرنگی

طرز تهیه کلوچه پنیر و گوجه فرنگی

طرز تهیه کلوچه پنیر و گوجه فرنگی ، 

 

طرز پخت کلوچه پنیر و گوجه فرنگی :

برای تهیه این کلوچه لازم است که در ابتدا گوجه فرنگی ها را خرد کنید و در آفتاب قرار دهید تا کاملاً خشک شوند.

همچنین می توانید به جای گوجه فرنگی های خشک شده از زیتون سیاه استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه ۱۰ تا ۲۰ کلوچه :

  • آرد ………………………………………. ۴۵۰ گرم
  • پودر خردل …………………………….. ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل ……………………………………. نصف قاشق چای خوری
  • نمک …………………………………….. ۱ قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر …………………………….. ۴ قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه …………………………….. ربع قاشق چای خوری
  • سبزیجات خشک و معطر …………… یک و نیم قاشق چای خوری
  • کره ……………………………………….. ۱۲۵ گرم
  • پنیر چدار رنده شده …………………… ۲۲۵ گرم
  • گوجه فرنگی خشک یا زیتون سیاه .. ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ …………………………………. ۲ عدد
  • شیر ………………………………………. ۱۷۵ میلی لیتر

مدت زمان لازم برای پخت :

یک ساعت و چهل و پنج دقیقه

طرز پخت

کلوچه پنیر و گوجه فرنگی :

در ابتدا فر را که از قبل با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را با مقداری روغن چرب کنید.

سپس آرد را به خوبی الک کنید. فلفل، پودر خردل، بکینگ پودر و نمک را در ظرفی بریزید و کاملاً به هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.

سپس در این مرحله سبزیجات معطر را که می تواند شامل ترخون، نعنا، آویشن و … باشد را به مواد اضافه کنید.

تخم مرغ ها را در کاسه بریزید و آنقدر بهم بزنید تا خوب سفید شود، سپس شیر را به آن بیفزایید.

تقریباً ۲ قاشق غذا خوری از این مواد را کنار بگذارید و به باقی مواد، آرد اضافه منید و خوب بهم بزنید تا خمیر صاف، یکدست و مناسبی بدست آید.

دقت کنید که نباید خمیر بدست آمده، به دست تان بچسبد، در غیر این صورت باید مقداری آرد به مخلوط بیفزایید.

روی سطح مسطحی، مقداری آرد بپاشید و خمیر بدست آمده را روی آن قرار دهید. سپس خمیر را با وردنه باز کنید تا حدی که قطر خمیر، ۲ سانت و نیم شود.

پس از آن،خمیر را به شکل دایره هایی به قطر ۶ سانتی متری قالب بزنید و در سینی فر که از قبل چرب شده بود، قرار دهید.

در این مرحله مخلوط تخم مرغ و شیر را که کنار گذاشته بودید را روی کلوچه ها بمالید.

سینی کلوچه ها را به مدت تقریباً ۱۴ دقیقه درون فر قرار دهید تا سطح آن ها طلایی شود.

پس از گذشت ۱۴ دقیقه، آن ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کمی خنک شوند.

روی کلوچه ها کره، پنیر و گوجه فرنگی خشک شده قرار دهید و نوش جان کنید.

در صورت دلخواه می توانید به مدت ۱ دقیقه مواد آماده شده را فر قرار دهید. و بلافاصله از فر خارج کنید. تنها برای این که پنیر ها کمی برشته شوند.

همانطور که اشاره کردیم، می توانید به جای گوجه فرنگی از زیتون سیاه نیز استفاده کنید.

 

برای دیدن :

طرز تهیه دسر نان سوخاری

طرز تهیه کیک پنیری شکلاتی

طرز تهیه دسر شارلوت نسکافه، کلیک کنید.

ایران دخت 

 

نوشته های مرتبط

تهیه پاستا با قارچ و ریحان

هادی گراوندی

طرز تهیه پیتزا بدون فر

فاطمه میرزایی

ماکارونی سبزیجات با نعنا و کاری

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

دوازده − 6 =