۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه کوکی ترکدار شکلاتی

طرز تهیه کوکی ترکدار شکلاتی ، طرز پخت کوکی ترکدار شکلاتی ، درست کردن ترکدار شکلاتی ، دستور پخت کوکی ترکدار شکلاتی ،  طرز تهیه کوکی ترکدار شکلاتی

طرز تهیه کوکی ترکدار شکلاتی ، طرز پخت کوکی ترکدار شکلاتی ، پختن کوکی ترکدار شکلاتی ، درست کردن ترکدار شکلاتی ، دستور پخت کوکی ترکدار شکلاتی ، طرز تهیه کوکی ترکدار شکلاتی ، پختن کوکی ترکدار شکلاتی  ، 

 

تهیه کوکی ترکدار شکلاتی:

مواد لازم:

  • آرد: ۲ پیمانه
  • شکر: ۲پیمانه
  • روغن مایع : ۱/۲ پیمانه
  • پودر کاکایٔوی بدون شکر: ۱ پیمانه
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری 
  • وانیل: ۱ قاشق چای خوری 
  • نمک: ۱/۲ قاشق چای خوری 
  • پودر قند به میزان لازم

پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپزی) 

 

طرز پخت کوکی ترکدار شکلاتی:

ابتدا شکر و پودر کاکایٔو و روغن رو با هم مخلوط می کنیم و با همرن خوب هم میزنیم بعد از اینکه مایه یکدست شد تخم مرغ اول رو اضافه می کنیم و یک دقیقه با همزن میزنیم و بعد تخم مرغ دوم رو اضافه می کنیم و یک دقیقه با همزن میزنیم، همینطور تا تخم مرغ چهارم این‌کار رو ادامه میدیم تا شکر کاملاً حل بشه و بعد وانیل رو اضافه می کنیم، سپس مواد خشکمون (آرد و بیکینگ پودر و نمک) رو با هم مخلوط و الک می کنیم و در سه مرحله به مایمون اضافه میکنیم تا یک مایه غلیظ درست میشه البته نه اونقدر سفت که بشه گلولش کرد اگر خیلی شل و روون بود یک قاشق آرد اضافه کنید باید غلظت موادمون مثل فیلم باشه، حالا روی ظرف مواد رو با سلفون می پوشونیم و حد اقل برای ۵ ساعت مواد رو داخل یخچال میذاریم، هرچه این زمان بیشتر باشه کیفیت کوکی و ترک های روش بهتر میشه، می تونید شب مایه کوکی رو آماده کنید بذارید یخچال و فردا درست کنید.

 

بعد از چند ساعت مایه کوکی رو از یخچال دربیارید حالا دیگه مایه سفت شده، با قاشق به اندازه یک گردوی بزرگ از مایه بر میداریم و گرد می کنیم و داخل پودر قند یا پودر شکر حسابی می غلطونیم تا کاملا با پودر قند پوشیده بشه، کوکی ها رو روی کاغذ روغنی که داخل سینی انداختیم با فاصله می چینیم که موقع پختن بهم نچسبن، سینی کوکی ها رو داخل فری که با حرارت ۱۷۰ تا۱۸۰ درجه سانتیگراد از نیم ساعت قبل گرم کردیم در طبقه ی وسط به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه قرار میدیم، فر باید حسابی گرم باشه بعد از ۱۲ دقیقه کوکی ها رو از فر خارج می کنیم و تا زمانیکه سرد نشده بهشون دست نمیزنیم چون خورد میشن، این کوکی ها بافتی نرم و خوشمزه داره من مطمیٔمنم عاشق طعم و بافتش میشید.

نکته:
  • پیمانه همون لیوان دسته دار فرانسوی
  • مدت زمان موندن مایه داخل یخچال کمتر از ۵ ساعت نباشه
  • فر قبل از گذاشتن کوکی ها حسابی باید گرم باشه
برای دیدن :

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپزی) 

 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه قیمه محلی

فاطمه میرزایی

طرز تهیه دسر نان سوخاری

فاطمه میرزایی

طرز تهیه ته چین اندونزی

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

15 − 8 =