۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه خوراک بادنجان

طرز تهیه خوراک بادنجان

طرز تهیه خوراک بادنجان ، طرز تهیه خوراک بادنجان ، طرز پخت خوراک بادنجان ، پخت خوراک بادنجان ، 

 

طرز تهیه خوراک بادنجان :

مواد لازم :

  • بادنجان …………………………………………………………………… ……..۵ عدد متوسط
  • گوشت چرخ کرده …………………………………………………………….. ۲۵۰ گرم
  • پیاز سرخ شده ………………………………………………………………… ۳ قاشق غذا خوری 
  • آب …………………………………………………………………………… ……۱ لیوان
  • سبزیجات معطر خرد شده (شوید، تره، جعفری، گشنیز، مرزه، ترخون) .. ۲ پیمانه                  بادنجان
  • پنیر پیتزا ……………………………………………………………………. ……..۱ بسته
  • فلفل سبز ریز شده ……………………………………………………… ………۱ عدد
  • روغن ………………………………………………………………………………… به میزان لازم
  • نمک ………………………………………………………………………… ……….به میزان لازم
  • فلفل ………………………………………………………………………………….. به میزان لازم
  • ادویه ………………………………………………………………………………… به میزان لازم                بادنجان

طرز پخت خوراک بادنجان :

بادنجان ها را از وسط نصف کرده و ساقه آن را قطع می کنیم. کلاهک روی بادنجان ها باید باقی بماند.

روی بادنجان ها را کمی در روغن سرخ می کنیم تا نرم شود و با قاشق بتوانیم داخل آن را بدون آن که دیواره هایش سوراخ شود، خالی کنیم.

سپس گوشت سرخ و پخته شده را با پیاز سرخ شده، سبزیجات خرد شده و فلفل ریز شده، مخلوط می کنیم و نصف مغز بادنجان ها را هم با چاقو، ساطوری می کنیم و به مواد اضافه می کنیم.

اکنون بادنجان ها را در یک پیرکس بزرگ، کنار هم قرار می دهیم و داخل آن ها را از مواد پر می کنیم.

در آخر پنیر پیتزای خرد شده را روی آن هار می ریزیم و در طبقه وسط فر با حرارت متوسط قرار می دهیم. لازم است که فقط پنیر ها طلایی شود، زیرا تمام مواد پخته شده اند.

البته یک لیوان آب در کف سینی فر می ریزیم تا در حین برشته شدن، اطراف بادنجان ها هم کاملاً پخته شود.

به مدت نیم ساعت در فر با حرارت پایین و بعد در فر بالا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با حرارت متوسط قرار می دهیم تا پنیرها پف کرده و طلایی شوند، اما نسوزند.

برای دیدن :    بادنجان

طرز پخت خورش بادمجان در فر

آشنایی با طرز تهیه فلافل اهوازی

ماهی و میگو با سس گوجه

طرز تهیه ماهی آردی

آشنایی با طرز تهیه کباب حسینی، کلیک کنید.    بادنجان

ایران دخت 

نوشته های مرتبط

تهیه فیله مرغ با سس سیر

هادی گراوندی

طرز تهیه شیرینی پادرازی

هادی گراوندی

طرز تهیه شربت زعفران

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

پنج × 4 =