۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
سلامت و درمان مجله ایران دخت

اصل یازدهم و دوازدهم از اصولی برای افزایش طول عمر

اصل یازدهم و دوازدهم از اصولی برای افزایش طول عمر

اصل یازدهم و دوازدهم از اصولی برای افزایش طول عمر

اصل یازدهم ( ۱۱ ) : از

مصرف غلات قهوه ای بجای غلات سفید : از

غلات بخش مهمی از برنامه ی غذایی سالم را تشکیل می دهند و

شامل غذاهایی متشکل از گندم ، برنج ، جو و ذرت هستند . نان ،

پاستا ، کورن فلکس و تورتیلا ، نمونه هایی از محصولات غله ای هستند .

غلات به طور کلی در دو رنگ موجود هستند :

  1. سفید
  2. قهوه ای یا تصفیه شده یا کامل

غلات تصفیه شده فرآوری می شوند تا ماندگاری بیشتری داشته باشند .

اما این کار باعث می شود فیبر ، آهن و ویتامین های آن از بین برود و رنگشان سفید شود .

اما غلات کامل از دانه جدا نمی شوند ، به همین دلیل قهو ه ای رنگ ، مغذی و کم کالری هستند .

غلات کامل خطر بالا رفتن کلسترول ، فشار خون ، دیابت و انواع خاصی از بیماریهای قلبی را کاهش می دهند .از برنج سبوس دار ، پاستا و نان گندم سبوس دار و غلات کامل به عنوان غذای سالم تر استفاده کنید.

اصل یازدهم و دوازدهم از اصولی برای افزایش طول عمر

اصل دوازدهم ( ۱۲ ) :

وعده هایی غذایتان را افزایش دهید :

برای اینکه در طول روز پر انرژی باشید و تاحساس خوبی داشته باشید ، به جای سه وعده غذای کامل ، شش وعده غذا با حجم کمتر بخورید .

خورئدن وعده هایی غذایی کم حجم تر ، سوخت وساز بدن شما را افزایش می دهد و حتی در طول روز میزان انسولین خونتان را تنظیم می کند .

فاصله ی خیلی طولانی بین وعده های غذایی باعث می شوند بدنتان به وضعیت گرسنگی برگردد و در نتیجه چربی ذخیره کند.در این صورت سوخت وساز بدنتان کند می شود و احساس سنگینی می کنید.

اصل یازدهم و دوازدهم از اصولی برای افزایش طول عمر مصرف غلات قهوه ای غذایی سالم اصل یازدهم و دوازدهم از اصولی برای افزایش طول عمر غلات سفید

نوشته های مرتبط

طرز تهیه خورش انار

زهرا دژ پسند

اصل ۹۷ و ۹۸ از اصولی برای افزایش طول عمر

هادی گراوندی

رنگ سال ۲۰۲۱

فاطمه میرزایی