۳۱ فروردین ۱۴۰۳
کتاب خوب بخوانیم مجله فرهنگ و هنر ایران دخت

آشنایی با کتاب آب زیپو

آشنایی با کتاب آب زیپو ، ایراندخت ،

آشنایی با کتاب آب زیپو ، آشنایی با کتاب آب زیپو ، فصلنامهٔ رود نشریهٔ ویژهٔ معرفی کتاب ، ایراندخت ، آب زیپو ،  ایراندخت ، فصلنامهٔ رود نشریهٔ ویژهٔ معرفی کتاب ، 

 

کتاب آب زیپو:

آشنایی با کتاب زیپو ، درمانی برای قلم گریزی ، زندگی نوشتِ آنا ویم‌شنایدر در سال ۱۹۸۴ منتشر شد. یوزف فیلزمایر هم در سال ۱۹۸۹ با اقتباس از آن فیلمی ساخت. هم کتاب و هم فیلم با استقبال بسیار خوبی در سراسر جهان روبرو شده است .  ایراندخت

آنا ویم‌شنایدر (۱۹۱۹-۱۹۹۳) زنی روستایی با پنج کلاس سواد ابتدایی به خواهش فرزندانش در اواخر عمر سرگذشتش را نوشته است. آنا، بی آنکه سوادی شهرت داشته باشد، زندگی خود را روایت کرده است و اتفاقاً اصلاً قصد انتشارش را نداشته و یاداشت هایش، کاملاً بر حسب اتفاق، نظر ناشر آلمانی را جلب می کند. اولین بار که کتاب را خواندم آن را سرشار از شور زندگی یافتم. 

زندگی  آنا ویم‌شنایدر گاه به رنجنامه ای می ماند که به حماسه پهلو می زند و گاه به رنجنامه ای می ماند که به حماسه پهلو می زند و گاه همین زن رنجیده خواننده را به خنده وا می دارد. جالب است که هر چه به پایان مکتاب نزدیک می شویم، زندگی تلخ آنا شیرین تر می شود و او بیشتر از خاطرات شیرین زندگی اش می نویسد. 

اگر دنبال چند دلیل ساده برای خواندن این کتاب می‌گردید یکی‌اش همین است که آب‌زیپو سرشار از اشارات تاریخی حیرت‌انگیز است؛ آن‌ هم از منظر زنی روستایی که، فارغ از ترفندهای نویسندگی و سودای شهرت، زندگی‌اش را روی کاغذ آورده است.

 ایراندخت

  • آب زیپو
  • آنا ویم‌شنایدر    
  • برگردان: زهرا معین الدینی
  • نشر نو، چاپ اول ۱۳۹۵
  • شمارگان: ۱۱۰۰
  • ۱۳۹ صفحه

 ایراندخت

برای دیدن:  ایراندخت

منبع: فصلنامـهٔ رود ، نشریهٔ ویژهٔ مـعـرفـی کتـاب

همچنین برای دیدن مطالبی مجلۀ فرهنگ و هنر و کـتاب خوب بخوانیم کلیک کنید. ایراندخت

ایـران دخــت

نوشته های مرتبط

آشنایی با کتاب بی سرنوشتی

هادی گراوندی

آشنایی با کتاب پدیدهٔ رزی

هادی گراوندی

آشنایی با ساز سنتور

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

هجده − 7 =