۱۰ فروردین ۱۴۰۳
سواد رسانه ای گذشته

انجمن ها و تالارهای گفت وگو (فروم)

انجمن ها و تالارهای گفت وگو (فروم)

انجمن ها و تالارهای گفت وگو (فروم)

انجمن جایی است که در آن کاربران در مورد موضوع خاصی به صورت تخصصی یا عمومی به تبادل اطلاعات می پردازند. کاربران در انجمن مانند شبکه های اجتماعی ارتباط برخط میان فردی صوتی و تصاویری ندارند و افراد نمی توانند برای یکدیگر عکس، فیلم و هر چیز دیگری غیر از متن ارسال کنند انجمن ها و تالارهای گفت وگو (فروم) بلکه تنها می توانند در مورد موضوع خاصی در اتاقی عمومی به بحث و تبادل اطلاعات بپردازند و برای کاربران دیگر پیام خصوصی بفرستند یا دریافت کنند.

در تالارهای گفت و گو کاربران براساس نوع فعالیت، اراده مدیر انجمن، قوانین و برنامه های در نظر گرفته شده، رتبه و درجات گوناگونی دارند. در این تالارها، قوانین از سوی مدیر سایت و تالار وضع می شود که رعایت آن برای همه اعضا الزامی است، همچنین مدیر سایت می تواند مطالب ارسالی کاربران را حذف کند.

آنچه درباره تالارهای گفت و گو می توان به عنوان وجه تمایز اصلی آن با بقیه شبکه ها عنوان کرد این است که تالارها معمولاً جایی است برای یادگیری آنچه فرد نمی داند. از آنجا که انجمن ها بر اساس تخصص واقعی افراد درجه بندی نمی شوند و هیچ مرجع رسمی مانند دنیای حقیقی تخصص افراد را تأیید نمی کند، نمی توان به محتوای منتشرشده اعتماد صد در صدی داشت.

تالارهای گفت و گو از سه قسمت تشکیل شده اند:

— پیکره اصلی

همان صفحه اصلی که فهرست عناوین و موضوع های انجمن ها در آن قرار دارد.

–تاپیک (Topic)

به معنی گفت و گو، بحث و موضوع. اجزای تشکیل دهنده پیکره اصلی تالار را تاپیک می گویند. تاپیک یعنی عنوان بحث.

–پست ( Post )

به معنای مرسوله و نامه. مطلب ارسالی از سوی هر کاربر ذیل هر موضوع در تالارهای گفت و گو را پست می گویند. انجمن ها و تالارهای گفت وگو (فروم) کاربران انجمن ها درجات و سلسله مراتب دارند. برخی از این درجات عبارتند از: کاربر ثبت نام شده، کاربر عادی، کاربر فعال، کاربر پرتلاش، مدیر گروه و… که با عناوینی مانند Member ،Senior Member ، Moderator و… از آنها یاد می شود. به مدیر اصلی تالار نیز اصطلاحا Administrator گفته می شود.

نوشته های مرتبط

بازی رایانه ای (گیم)

irandokht admin

رایانامه ( ایمیل )

irandokht admin

فضای مجازی چیست؟

irandokht admin

ارسال دیدگاه

هشت + سه =