۵ تیر ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه خورش فسنجان

طرز تهیه خورش فسنجان

طرز تهیه خورش فسنجان ، طرز تهیه خورش فسنجان

 

طرز تهیه خورش فسنجان :

مواد مورد نیاز :

  • کوفته قلقلی ………………………… ۲ پیمانه
  • پیاز سرخ شده ……………………… ۳ قاشق سسوپ خوری
  • گردو چرخ کرده ……………………… نیم کیلو
  • رب انار ……………………………….. ۱ پیمانه سر خالی
  • کدو خورشی ……………………….. ۲ عدد متوسط (می توانید از به جای کدو از هویج هم استفاده کرد.)
  • شکر ………………………………… نصف پیمانه
  • روغن ……………………………….. به مقدار لازم
  • آب مرغ یا آب گوشت …………….. ۳ پیمانه
  • آلو ………………………………….. ۲۰ عدد متوسط
  • نمک ……………………………….. به مقدار لازم
  • ادویه ………………………………. به مقدار لازم
  • زردچوبه …………………………… به مقدار لازم

طرز تهیه :

گردوها را چندین بار چرخ کرده و کردها را ریز رنده می کنیم و در قابلمه همراه نمک و زردچوبه و کمی روغن مایع با حرارت زیاد بهم می زنیم که ته نگیرد.

پس از نیم ساعت، پیاز داغ، کوفته های سرخ شده و آب مرغ، رب انار و شکر را اضافه می کنیم.

اجازه می دهیم داخل آرام پز با حرارت متوسط بجوشد.

مدت پخت حدوداً ۲ تا ۲/۵ ساعت با حرارت متوسط است. در مرحله آخر آلوها را ریخته و یک ربع برای پخت آلو بخارای تازه بدون پوست کافی است.

در صورت عجله می توانیم گردو و کدو را روی اجاق گاز سرخ کرده و همه مواد را در آرام پز ریخته و با حرارت آرام بگذاریم به روغن بیفتد.

چاشنی ترش و شیرین را با آبلیمو و شکر تنظیم می کنیم.

اگر حرارت اجاق، زیاد باشد، مواد ته می گیرد. بهتر است با حرارت ملایم پخته شود.

 

برای دیدن :

طرز تهیه ته چین در فر

طرز تهیه خورش کرفس

طرز تهیه خوراک بادنجان

طرز پخت خورش بادمجان در فر

آشنایی با طرز تهیه کباب حسینی

طرز تهیه خورش ترشه سماق

آشنایی با طرز تهیه خورش بامیه

آشنایی با طرز تهیه خورشت آلبالو، کلیک کنید.

ایران دخت  

نوشته های مرتبط

طرز تهیه دسر پاناکوتا

هادی گراوندی

طرز تهیه اردور تخم مرغ

هادی گراوندی

طرز تهیه کیک برفی

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

6 + پنج =