طرز تهیه خورش فسنجان ، طرز تهیه خورش فسنجان
طرز تهیه خورش فسنجان :
مواد مورد نیاز :
- کوفته قلقلی ………………………… ۲ پیمانه
- پیاز سرخ شده ……………………… ۳ قاشق سسوپ خوری
- گردو چرخ کرده ……………………… نیم کیلو
- رب انار ……………………………….. ۱ پیمانه سر خالی
- کدو خورشی ……………………….. ۲ عدد متوسط (می توانید از به جای کدو از هویج هم استفاده کرد.)
- شکر ………………………………… نصف پیمانه
- روغن ……………………………….. به مقدار لازم
- آب مرغ یا آب گوشت …………….. ۳ پیمانه
- آلو ………………………………….. ۲۰ عدد متوسط
- نمک ……………………………….. به مقدار لازم
- ادویه ………………………………. به مقدار لازم
- زردچوبه …………………………… به مقدار لازم
طرز تهیه :
گردوها را چندین بار چرخ کرده و کردها را ریز رنده می کنیم و در قابلمه همراه نمک و زردچوبه و کمی روغن مایع با حرارت زیاد بهم می زنیم که ته نگیرد.
پس از نیم ساعت، پیاز داغ، کوفته های سرخ شده و آب مرغ، رب انار و شکر را اضافه می کنیم.
اجازه می دهیم داخل آرام پز با حرارت متوسط بجوشد.
مدت پخت حدوداً ۲ تا ۲/۵ ساعت با حرارت متوسط است. در مرحله آخر آلوها را ریخته و یک ربع برای پخت آلو بخارای تازه بدون پوست کافی است.
در صورت عجله می توانیم گردو و کدو را روی اجاق گاز سرخ کرده و همه مواد را در آرام پز ریخته و با حرارت آرام بگذاریم به روغن بیفتد.
چاشنی ترش و شیرین را با آبلیمو و شکر تنظیم می کنیم.
اگر حرارت اجاق، زیاد باشد، مواد ته می گیرد. بهتر است با حرارت ملایم پخته شود.
برای دیدن :
آشنایی با طرز تهیه خورشت آلبالو، کلیک کنید.