۴ مهر ۱۴۰۲
هنر آشپزی

طرز تهیه آش انار

طرز پخت آش انار ، طرز تهیه آش انار ، طرز پخت آش انار ، طرز پختن آش انار ، مواد لازم برای آش انار ، آموزش آشپزی ، هنر آشپزی ، ایران دخت ،

طرز پخت آش انار ، طرز تهیه آش انار ، طرز پخت آش انار ، طرز پختن آش انار ، مواد لازم برای آش انار ، آموزش آشپزی ، هنر آشپزی ، ایران دخت ، طرز پخت آش انار ، طرز پختن آش انار ، مواد لازم برای آش انار ، آموزش آشپزی ، هنر آشپزی ، ایران دخت ،  آموزش آشپزی 

طرز تهیه آش انار :

آش انار یکی از محبوب ترین آش ها برای شب یلدا می باشد. این آش معمولاً برای فصل زمستان پخته می شود. در نظر داریم در این مقاله، به آموزش پخت این آش خوشمزه بپردازیم. امیدواریم از پخت این آش، احساس رضایت داشته باشید. آموزش آشپزی 

مواد لازم :

  • آب ……………………….. ۳ لیوان
  • پیاز ………………………. ۱ عدد
  • نخود……………………… ۱ پیمانه
  • لوبیا چیتی …………….. ۱ پیمانه
  • آب انار ………………….. ۲ لیتر  آموزش آشپزی 
  • برنج …………………….. نصف پیمانه
  • سبزی آش …………….. ۱ کیلوگرم
  • انار ……………………….. ۲ پیمانه
  • پیاز داغ …………………. نصف پیمانه
  • سیر داغ ………………… یک چهارم پیمانه
  • گوشت چرخ کرده ……. ۲۵۰ گرم
  • کاری …………………….. ۱ قاشق چای خوری  آموزش آشپزی 
  • نمک ……………………… به میزان لازم
  • فلفل قرمز ………………. به میزان لازم
  • فلفل سیاه ……………… به میزان لازم
  • زردچوبه …………………. به میزان لازم

طرز پخت آش انار : آموزش آشپزی 

در ابتدا لازم است نخود و لوبیاها را یک شبانه روز در کاسه ای پر از آب خیس کنید. بایستی چندین بار آب کاسه را عوض کنید تا نفخ حبوبات به خوبی گرفته شود. سپس حبوبات را در قابلمه ای بریزید و روی آن ها را آب بریزید. طوری که آب روی حبوبات را بپوشاند. مواد را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا حبوبات به خوبی پخته شوند.

در قابلمه ای دیگر پیاز و سیر داغی را که از پیش آماده کرده اید، کنار بگذارید و آب، آب انار، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به آن ها اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید و اجازه دهید تا با حرارت زیاد به جوش بیاید. سبزی آش را که شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید و اسفناج می باشد، با دقت پاک کنید و بشویید. سبزی ها را که شسته اید در آبکش بریزید تا آب اضافه اش خارج شود. سبزی ها را به خوبی خرد کنید. سپس نخود و لوبیاهای پخته شده را به همراه سبزی خرد شده و برنج، به مواد داخل قابلمه بیفزایید. آموزش آشپزی 

اجازه دهید تا سبزی ها کاملاً پخته و نرم شوند. سپس انارها را اضافه کنید تا آش به خوبی جا بیفتد. پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید و به همراه گوشت چرخ کرده ورز دهید. آموزش آشپزی 

نمک ،فلفل،کاری،زردچوبه را نیز به گوشت اضافه کنید و به خوبی ورز دهید. مواد بدست آمده را به شکل کوفته قلقلی در بیاورید. گوشت ها را در کمی آرد بغلتانید و در تابه روغن بریزید و تفت دهید. می توانید از کوفته ها برای تزئین آش نیز استفاده کنید. همچنین برای تزئین آش انار می توانید از دانه های انار، پیاز داغ و نعنا داغ نیز استفاده کنید.

برای دیدن :

ایراندخـت 

نوشته های مرتبط

تهیه دسر بیسکوییت و خامه

طرز تهیه پیتزای تند سبزیجات

فاطمه میرزایی

تهیه سوپ جو و تره فرنگی

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

13 − سه =