۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
پوست مو زیبایی مجله ایران دخت

چگونه پوستی شاداب و خوش رنگ داشته باشیم؟

چگونه پوستی شاداب و خوش رنگ داشته باشیم؟٬ سلامت و زیبایی پوست ٬ بهترین مواد غذایی برای پوست ٬ غذاهای مضر برای پوست ٬ غذاهای زیبا کننده صورت  ٬ سلامت و زیبایی پوست ٬ بهترین مواد غذایی برای پوست ٬ غذاهای مضر برای پوست ٬ غذاهای زیبا کننده صورت ٬

چگونه پوستی شاداب و خوش رنگ داشته باشیم؟٬ سلامت و زیبایی پوست ٬ بهترین مواد غذایی برای پوست ٬ غذاهای مضر برای پوست ٬ غذاهای زیبا کننده صورت  ٬ سلامت و زیبایی پوست ٬ بهترین مواد غذایی برای پوست ٬ غذاهای مضر برای پوست ٬ غذاهای زیبا کننده صورت ٬ 

 

چگونه پوستی شاداب و خوش رنگ داشته باشیم؟

یکی از موارد مهم در مبحث سلامت و زیبایی پوست، نیکویی رنگ رخسارا ست. برای برخورداری از این ویژگی باید خون سالم و صالح در بدن جریان داشته باشد.

مصرف غذاهای موثر در رفع کم خونی می تواند در این زمینه کمک کننده باشد. بهترین مواد غذایی خونساز، ماءاللحم (عصاره گوشت)، زرده تخم مرغ عسلی، نخود و انجیر هستند.

مصرف زرده تخم مرغ عسلی حداقل هفته ای ۳ عدد در وعده صبحانه و مصرف عصاره گوشت بره گوسفند هفته ای یک تا دو مرتبه پیشنهاد می شود.

استفاده از غذاهای تهیه شده با نخود مثل فلافل و نخود آب (همراه با گوشت یا بدون گوشت) و همچنین خوردن سیر، پیاز و زیتون سیاه به همراه غذا هم می تواند در نیکویی رنگ پوست موثر باشد.

علاوه بر این ها، جهت افزایش نفوذ خون در عروق زیر جلدی و ایجاد خوشرنگی چهره توصیه می شود از فلفل و زعفران در پخت غذاها استفاده کنید. در بعضی کتب نیز به نوشیدن آب کرفس جهت نیکویی رنگ رخسار اشاره شده است.

برای دیدن

ایرانـدخت 

 

نوشته های مرتبط

محافظت از صافی پوست با کرم آیسی مجیک بلر

هادی گراوندی

ناخن و انواع بیماری های آن

مدیر محتوا

ترفندهای ماندگار کردن رژ لب

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

15 + پنج =