تهیه سوپ جو و تره فرنگی
طرز تهیه سوپ جو :
مواد لازم برای تهیه سوپ جو :
- آب گوشت …………………………………………. ۵ لیوان
- جو پوست گرفته …………………………………. یک فنجان
- هویچ ……………………………………………….. ۴ عدد
- نمک و فلفل ………………………………………… به مقدار کافی
- خامه …………………………………………………. به مقدار نیاز
طرز تهیه سوپ جو :
جو را بهتر است قبلاً کمی خیس کنیم تا زودتر بپزد. جو را در آب گوشت ریخته، می گذاریم بپزد و لعاب بیندازید هویچ ها را رنده می کنیم و در سوپ می ریزیم تا پخته شود سوپ باید کمی غلیظ شود بعد آن را در سوپخوری می ریزیم و روی آن را خامه می دهیم.
طرز تهیه سـوپ تره فرنگی:
مواد لازم برای تهیه سـوپ تره فرنگی :
- آب گوشت …………………………………………. ۵ لیوان سوپ
- آرد ………………………………………………….. ۲ قاشق غذا خوری
- تره فرنگی …………………………………………. ۲ دسته
- تخم مرغ ……………………………………………. ۳ عدد
- آب لیمو ……………………………………………… ۳ عدد
- خامه …………………………………………………. به مقدار لازم سوپ
- نمک ………………………………………………….. به مقدار لازم
طرز پخت سـوپ تره فرنگی :
تره فرنگی را تمیز می کنیم، برگ های سبز را جدا می کنیم و آن قسمت های سفید را خرد می کنیم و می شـوئیـم آنها را در آب گوشت می ریزیم تا بپزد.
آرد را در کمی روغن یا کره تفت می دهیم و در آب گوشت روی تره فرنگی ها می ریزیم و هم می زنیم تا آرد کاملاً حل شود و می گذاریم سوپ غلیظ شود و به اندازه نمک در آن می ریزیم زرده تخم مرغ ها را در ظرفی خوب می زنیم و آب لیمو را روی آن می ریزیم این مایه را در سوپ خوری می ریزیم و سوپ را کم کم روی تخم مرغ ریخته هم می زنیم و بعد خامه را روی سوپ می ریزیم.
برای دیدن مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید.
تهیه سوپ جو و تره فرنگی جو را بهتر است قبلاً کمی خیس کنیم تا زودتر بپزد. جو را در آب گوشت ریخته می گذاریم بپزد و لعاب بیندازید هویچ ها را رنده می کنیم و در سوپ می ریزیم تا پخته شود سوپ باید کمی غلیظ شود بعد آن را در سوپخوری می ریزیم و روی آن را خامه می دهیم. طرز پخت سوپ تره فرنگی طرز پخت سوپ تره فرنگی