۴ خرداد ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیۀ اسپاگتی بولونیایی

طرز تهیۀ اسپاگتی بولونیایی

طرز تهیۀ اسپاگتی بولونیایی

اسپاگتی بولونیایی

مواد لازم برای اسپاگتی بولونیایی

 

  • پنیر پیتزای مورد نیاز به میزان دلخواه
  • هویچ مورد نیاز ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی مورد نیاز ۱ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی مورد نیاز ۲ عدد
  • آب گوشت مورد نیاز دو سوم فنجان   اسپاگتی
  • کره مورد نیاز ۴۵ گرم
  • گوشت چرخ کرده مورد نیاز ۵۰۰ گرم
  • روغن زیتون مورد نیاز ۱ قاشق چای خوری
  • نمک مورد نیازیم ونیم قاسق چای خوری
  • آب غوره نجوشانده مورد نیاز دوسوم پیمانه
  • اسپاگتی  مورد نیاز ۴۰۰ گرم

طرز پخت اسپاگـتی بولونیایی

ابتدا پنیر را رنده کنید ، سپس پیاز را پوست گرفته و یا رنده کنید ، کرفس ها را هم به همین شکل می توانید ریز کنید ، گوجه فرنگی ها را پوست کنده و خرد کنید ، کره را در ماهی نابه داغ کنید و پیاز ، هویچ و کرفس را به آن اضافه نمایید و بگذارید سرخ شود .

به گوجه های خرد کرده ، رب گوجه و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه

کنید و به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند و قهوه ای شود .

سپس آب گوشت و برگ مو یا جعفری را به آن اضافه کنید و بگذارید آب آن جوش بیایید .

در ظرف را ببندید تا برای مدت ۴۵ دقیقه ، روی حرارت کم بجوشد ، در این فاصله هر چند یک بار مواد را هم بزنید . آن گاه ماکارونی را طبق معمول بپزید .

 

طرز تهیۀ اسپاگتی بولونیایی

سپس آب گوشت و برگ مو یا جعفری را به آن اضافه کنید و بگذارید آب آن جوش بیایید . در ظرف را ببندید تا برای مدت ۴۵ دقیقه ، روی حرارت کم بجوشد ، در این فاصله هر چند یک بار مواد را هم بزنید . آن گاه ماکارونی را طبق معمول بپزید .سپس آب گوشت و برگ مو یا جعفری را به آن اضافه کنید و بگذارید آب آن جوش بیایید . در ظرف را ببندید تا برای مدت ۴۵ دقیقه ، روی حرارت کم بجوشد ، در این فاصله هر چند یک بار مواد را هم بزنید . آن گاه ماکارونی را طبق معمول بپزید . A    A

نوشته های مرتبط

طرز تهیه سوپ کدو تنبل

فاطمه میرزایی

طرز پخت لازانیا سبزیجات

فاطمه میرزایی

طرز تهیه رولت سوئیسی

هادی گراوندی