طرز تهیۀ اسپاگتی بولونیایی
اسپاگتی بولونیایی
مواد لازم برای اسپاگتی بولونیایی
- پنیر پیتزای مورد نیاز به میزان دلخواه
- هویچ مورد نیاز ۱ عدد
- رب گوجه فرنگی مورد نیاز ۱ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی مورد نیاز ۲ عدد
- آب گوشت مورد نیاز دو سوم فنجان اسپاگتی
- کره مورد نیاز ۴۵ گرم
- گوشت چرخ کرده مورد نیاز ۵۰۰ گرم
- روغن زیتون مورد نیاز ۱ قاشق چای خوری
- نمک مورد نیازیم ونیم قاسق چای خوری
- آب غوره نجوشانده مورد نیاز دوسوم پیمانه
- اسپاگتی مورد نیاز ۴۰۰ گرم
طرز پخت اسپاگـتی بولونیایی
ابتدا پنیر را رنده کنید ، سپس پیاز را پوست گرفته و یا رنده کنید ، کرفس ها را هم به همین شکل می توانید ریز کنید ، گوجه فرنگی ها را پوست کنده و خرد کنید ، کره را در ماهی نابه داغ کنید و پیاز ، هویچ و کرفس را به آن اضافه نمایید و بگذارید سرخ شود .
به گوجه های خرد کرده ، رب گوجه و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه
کنید و به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند و قهوه ای شود .
سپس آب گوشت و برگ مو یا جعفری را به آن اضافه کنید و بگذارید آب آن جوش بیایید .
در ظرف را ببندید تا برای مدت ۴۵ دقیقه ، روی حرارت کم بجوشد ، در این فاصله هر چند یک بار مواد را هم بزنید . آن گاه ماکارونی را طبق معمول بپزید .
طرز تهیۀ اسپاگتی بولونیایی
سپس آب گوشت و برگ مو یا جعفری را به آن اضافه کنید و بگذارید آب آن جوش بیایید . در ظرف را ببندید تا برای مدت ۴۵ دقیقه ، روی حرارت کم بجوشد ، در این فاصله هر چند یک بار مواد را هم بزنید . آن گاه ماکارونی را طبق معمول بپزید .سپس آب گوشت و برگ مو یا جعفری را به آن اضافه کنید و بگذارید آب آن جوش بیایید . در ظرف را ببندید تا برای مدت ۴۵ دقیقه ، روی حرارت کم بجوشد ، در این فاصله هر چند یک بار مواد را هم بزنید . آن گاه ماکارونی را طبق معمول بپزید . A A