طرز تهیه لازانیا با گوشت
مواد لازم برای تهیه لازانیا با گوشت:
- لازانیا ………………………………………… ۱ بسته
- گوشت چرخ کرده …………………………. ۲۰۰ گرم
- پنیر پیتزا …………………………………….. ۱۰۰ گرم لازانیا
- پیاز …………………………………………… ۲ عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی ………………………….. ۲ قاشق غذا خوری
- نمک …………………………………………… به مقدار لازم لازانیا
- فلفل …………………………………………. به مقدار نیاز
- زردچوبه …………………………………… به مقدار لازم
- آبلیمو ………………………………………… ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری لازانیا
طرز پخت لازانیـا با گوشت:
پیاز را خلال کرده، با مقداری کمی روغن سرخ کنید و به آن کمی زرد چوبه بزنید.
سپس گوشت چرخ کرده را که با پیاز رنده شده کاملاً مخلوط کرده اید به آن اضافه کنید و آن را تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود. رب را همراه با نمک و فلفل و آبلیمو به مایه گوشتی اضافه کنید و یک ته فنجان آب روی آن بریزید و بگذارید مایه گوشتی بجوشد و به روغن بیفتد.
خمیر لازانیا را در ظرفی نسبتاً بزرگ آب جوش که به آن مقداری نمک و روغن مایع افزوده اید، بریزید و کمی زرد چوبه به آن اضافه کنید تا طعم و رنگ لازانیا بهتر شود.
محتوی ظرف را به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه بگذارید بجوشد تا خمیر لازانیا نرم شود. سپس آب جوش را خالی کرده بجای آن به تدریج آب سرد اضافه کنید و این عمل را ۲ تا ۳ بار تکرار کنید، تا آب روی لازانیا سرد شود و خمیر به هم نچسبد.
دریک ظرف پیرکس که کف آن را به کمی روغن آغشته کرده اید، یک لایه خمیر لازانیا قرار دهید و روی آن مایه گوشتی و پنیر پتیزای رنده شده بریزید. این عمل را تکرار کنید تا خمیر لازانیا تمام شود.
روی خمیر مایه گوشتی و پنیر پیتزای رنده شده بریزید و ۴ یا ۵ قاشق غذا خوری آب، کف ظرف بریزید و در ظرف را گذاشته یا روی آن را با فویل آلومینیوم بپوشانید و ۱۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فانهایت) قرار داده، سپس در ظرف را برداشته و ۱۵ دقیقه دیگر در همین دما قرار دهید تا روی آن کمی برشته شود. خوراک لازانیا را با ظرف سر سفره بیاورید و با کارد آن را برش بزنید.
برای دیدن مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید.
طرز تهیه لازانیا با گوشت طرز پخت لازانیا با گوشت طرز پخت لازانیا با گوشت