۳۱ فروردین ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه املت با پنیر

طرز تهیه املت با پنیر

طرز تهیه املت با پنیر

مواد لازم برای تهیه املت با پنیر :

 

  • تخم مرغ مورد نیاز ۶ عدد
  • روغن مورد نیاز ۶ قاشق سوپخوری                                               املت 
  • شیر  هموژنیزه مورد نیاز ۶ قاشق سوپخوری
  • نمک مورد نیاز به قدر کافی
  • فلفل مورد نیاز به قدر کافی
  • جعفری ساطوری شده مورد نیاز به قدر کافی                                          املت
  • پنیر گرویر مورد نیاز فقط کافی

پخت املت با پنیر :

برای پخت املت با پنیر اول تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و هم میزنیم تا کاملاً کف کند بعد از این کار قاشق شیر را داخل تخم مرغ میریزیم و خوب هم میزنیم بعد کمی فلفل و نمک را به آن اضافه می کنیم و دوباره آن را خوب هم می زنیم.

برای مرحله دوم یک ماهی تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً دو و نیم سانتیمتر بیشتر باشد را روی حرارت ملایم می گذاریم بعد از این کار سه قاشق روغن را داخل ماهی تابه می ریزیم می گذاریم کمی داغ شود.

مرحله سوم تخم مرغ و شیر را در تابه می ریزیم به طوری که سطح ماهی تابه پوشیده شود و برای چند دقیقه می‌توانیم در ماهی تابه را ببندیم تا کمی بسته شود بعد از این کار به دقت آن را لوله می کنید .

نکته :

این نکته را در نظر داشته باشید تمام املت ها مایه اصلی آنها به همین شکل تهیه می شود و نسبت احتیاج مقدار آنها را می توانیم کم یا زیاد کنیم.

مرحله چهارم  طریقی که گفت این دو املت ساده را به روش بالا تهیه می‌کنیم و بعد هر کدام نصف فنجان پنیر رنده شده گریور یا هلندی یا پنیر معمولی و تمامی جعفری های  خرد شده را درون آن می ریزیم و املت را می پیچیم.

امیدوارم از خوردن این غذا ببرید .

برای دیدن مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید .

طرز تهیه املت با پنیر

نوشته های مرتبط

طرز تهیه اسلایس کدو حلوایی

هادی گراوندی

طرز تهیه شله زرد

هادی گراوندی

طرز تهیه همبرگر مرغ با سس

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

سیزده − 12 =