۳۱ فروردین ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیۀ اسپاگتی با سس بلونگ

طرز تهیۀ اسپاگتی با سس بلونگ

اسپاگتی با سس بلونگ

اسپاگتی با سس بلونگ

 

مواد لازم برای اسپاگتی با سس بلونگ :

  • اسپاگتی مورد نیاز  ۱ کیلو
  •  گوشت چرخ کرده مورد نیاز ۳۰۰ گرم
  • قارچ مورد نیاز ۶۰۰ گرم
  • فلفل تند مورد نیاز یک عدد                  اسپاگتی
  • سیر مورد نیاز چهار پر
  • هویج مورد نیاز یک عدد
  • ریحان خرد شده مورد نیاز یک چهارم قاشق چای خوری  اسپاگتی
  • رب گوجه فرنگی مورد نیاز ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز مورد نیاز یک عدد متوسط
  • پنیر پیتزای رنده شده مورد نیاز ۱۵۰ گرم
  • فلفل سیاه و نمک مورد نیاز به اندازه کافی

اسپاگتی

طرز پخت اسپـاگتی با سس بلونگ :

پیاز را خیلی ریز خرد کرده و سرخش کنید و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و حسابی آن را تفت بدهید .

هویج ، سیر و فلفل سبز تند را ریز کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید . اگر دوست ندارید غذایتان تند شود می‌توانید به جای فلفل تنداز فلفل دلمه ایی استفاده کنید .

حال می توانید فلفل سیاه و نمک را  به اندازه کافی به آن اضافه کنید . حال رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و یک مقدار به آن آب اضافه کنید .

فراموش نکنید که این سس باید آبکی باشد چرا که قرار است اسپاگبتی را مدل ایتالیایی درست کنیم . در آخر یک چهارم قاشق و ریحان خشک را به آن اضافه کنید توجه کنید که فقط به مقدار خیلی کمی ریحان خشک اضافه کنیم و الا سس تلخ خواهد شد .

بگذارید سس حسابی جا بیفتد و فراموش نکنید که آبش کشیده نشود ، حالا دیگی رو پر از آب کرده به آن نمک اضافه کنید و اسپاگتی ها را بپذیرد .

این دفعه چون مدل ایتالیایی درست می کنیم قرار نیست دمش کنیم بایستی اسپاگتی ها خوب بپزد  . طوری که بعد از آبکشی کردن ، قابل خوردن باشد اصولاً یک مقدار زنده بودن اسپاگتی باعث می شود که با سس خوشمزه تر باشد حالا که اسپاگتی ها پخته شد آن را در بشقابی کشیده و سس را رویش بریزید و به مقدار از پنیر پیتزای رنده شده بر روی سس اضافه کنید .

طرز تهیۀ اسپاگتی با سس بلونگ طرز تهیۀ اسپاگتی با سس بلونگ

نوشته های مرتبط

طرز تهیه کوکوی ماهی

فاطمه میرزایی

طرز تهیه اردو قارچ

هادی گراوندی

اسپاگتی با قارچ

هادی گراوندی