۲۸ خرداد ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیۀ اسپاگتی با گوشت

طرز تهیۀ اسپاگتی با گوشت

طرز تهیۀ اسپاگتی با گوشت

اسپاگتی با گوشت

 

مواد لازم برای تهیه اسپاگتی با گوشت برای شش نفر :

 

  • اسپاگتی مورد نیاز ظریف ۱ بسته ۵۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده مورد نیاز ۳۵۰ گرم
  • پیاز سرخ شده مورد نیاز  ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری
  • کره مورد نیاز ۵۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی مورد نیاز ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری
  • پنیر گرویر رنده شده مورد نیاز در صورت تمایل ۱۰۰ گرم        اسپاگتی
  • گوجه فرنگی رسیده سفت ۱ تا ۲ عدد
  • خیار شور کوچک مورد نیاز ۱ تا ۲ عدد
  • جعفری خرد شده مورد نیاز ۱ قاشق مرباخوری
  • روغن مایع مورد نیاز ۱ تا ۲ قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل  مورد نیاز بقدر کافی 

 

      طرز تهیۀ اسپاگتی با گوشت

طرز پخت اسـپاگتی با گوشت :

اول گوشت را با پیاز سرخ کرده در ظرفی می ریزیم . ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم هم می زنیم تا خون آبه گوشت کشیده شود و گوشت گلوله نشود . یک لیوان آب و رب گوجه فرنگی و بحد کافی نمک و فلفل داخل گوشت می ریزیم حرارت را ملایم می کنیم در صورت تمایل کمی گرد سیر و ادویه معطر به آن می زنیم می گذاریم گوشت آهسته بجوشد و سس آن غلیظ شود . ( در صورتی که آب گوشت تمام شود و هنوز نپخته باشد باز به آن آب اضافه می کنیم )  حدود یک تا یک ونیم ساعت برای پخت آن کافی است .

قابلمه مناسبی را آب می کنیم می گذاریم آب بجوشد . یکی دوقاشق روغن مایع و نصف قاشق نمک در آب جوشان می ریزیم و اسپاگتی را داخل قابلمه می ریزیم می گذاریم اسپاگتی کاملاً نرم شود .

آن را در صافی می ریزیم تا آب آن گرفته شود بعد اسپاگتی را دوباره در قابلمه ریخته کره را روی آن می گذاریم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره آب شده جذب اسپاگتی بشود .بعد آن را در دیس مناسبی می کشیم .

سپس گوشت را روی آن ریخته خیار شور را حلقه حلقه می نمائیم با جعفری خرد کرده روی گوشت می پاشیم . روی گوجه فرنگی آب جوش می ریزیم و پوست آن را گرفته بشکل پر نارنگی آن را خرد می نمائیم و دور گوشت می چنیم . پنیر را در ظرف کوچکی می ریزیم همراه اسپاگتی سر میز می بریم .

   A

نوشته های مرتبط

طرز تهیه مربای کامکوات یا پرتقال مینیاتوری

هادی گراوندی

طرز تهیه شیرینی مشهدی به روش آلمانی

هادی گراوندی

طرز تهیه کیک برفی

هادی گراوندی