طرز تهیۀ اسپاگتی با گوشت
اسپاگتی با گوشت
مواد لازم برای تهیه اسپاگتی با گوشت برای شش نفر :
- اسپاگتی مورد نیاز ظریف ۱ بسته ۵۰۰ گرم
- گوشت چرخ کرده مورد نیاز ۳۵۰ گرم
- پیاز سرخ شده مورد نیاز ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری
- کره مورد نیاز ۵۰ گرم
- رب گوجه فرنگی مورد نیاز ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری
- پنیر گرویر رنده شده مورد نیاز در صورت تمایل ۱۰۰ گرم اسپاگتی
- گوجه فرنگی رسیده سفت ۱ تا ۲ عدد
- خیار شور کوچک مورد نیاز ۱ تا ۲ عدد
- جعفری خرد شده مورد نیاز ۱ قاشق مرباخوری
- روغن مایع مورد نیاز ۱ تا ۲ قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل مورد نیاز بقدر کافی
طرز تهیۀ اسپاگتی با گوشت
طرز پخت اسـپاگتی با گوشت :
اول گوشت را با پیاز سرخ کرده در ظرفی می ریزیم . ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم هم می زنیم تا خون آبه گوشت کشیده شود و گوشت گلوله نشود . یک لیوان آب و رب گوجه فرنگی و بحد کافی نمک و فلفل داخل گوشت می ریزیم حرارت را ملایم می کنیم در صورت تمایل کمی گرد سیر و ادویه معطر به آن می زنیم می گذاریم گوشت آهسته بجوشد و سس آن غلیظ شود . ( در صورتی که آب گوشت تمام شود و هنوز نپخته باشد باز به آن آب اضافه می کنیم ) حدود یک تا یک ونیم ساعت برای پخت آن کافی است .
قابلمه مناسبی را آب می کنیم می گذاریم آب بجوشد . یکی دوقاشق روغن مایع و نصف قاشق نمک در آب جوشان می ریزیم و اسپاگتی را داخل قابلمه می ریزیم می گذاریم اسپاگتی کاملاً نرم شود .
آن را در صافی می ریزیم تا آب آن گرفته شود بعد اسپاگتی را دوباره در قابلمه ریخته کره را روی آن می گذاریم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره آب شده جذب اسپاگتی بشود .بعد آن را در دیس مناسبی می کشیم .
سپس گوشت را روی آن ریخته خیار شور را حلقه حلقه می نمائیم با جعفری خرد کرده روی گوشت می پاشیم . روی گوجه فرنگی آب جوش می ریزیم و پوست آن را گرفته بشکل پر نارنگی آن را خرد می نمائیم و دور گوشت می چنیم . پنیر را در ظرف کوچکی می ریزیم همراه اسپاگتی سر میز می بریم .