۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیۀ اسپاگتی با تن ماهی

طرز تهیۀ اسپاگتی با تن ماهی

طرز تهیۀ اسپاگتی با تن ماهی

طرز تهیۀ اسپاگتی با تن ماهی

 مواد لازم  اسپاگتی با تن ماهی برای ۶ نفر :

  •  اسپاگتی مورد نیاز ۵۰۰ گرم
  •  گوجه فرنگی رسیده مورد نیاز یک کیلو
  •  فلفل دلمه قرمز مورد نیاز ۱ تا ۲ عدد
  •  پیاز مورد نیاز متوسط ۲ عدد
  •  کنسرو ماهی تن مورد نیاز دو قوطی
  •  روغن زیتون یا روغن مایع مورد نیاز  نصف لیوان
  •  شکر مورد نیاز ۱ قاشق چای خوری
  •  آبلیمو مورد نیاز  ۲ قاشق سوپخوری 
  • گلپر کوبیده نرم قاشق شربت خوری
  • نمک و فلفل مورد نیاز  بقدر کافی   اسپاگتی

 طرز پخت اسپاگتی با تن ماهی :

 ابتدا آب گوجه فرنگی را می گیریم پیاز را خرد می کنیم ، روغن مایع را در تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم پیاز را در روغن ریخته کمی سرخ می نماییم .

آب گوجه فرنگی را داخل پیاز ریخته میگذاریم بجوشد ، فلفل دلمه را تمامی درست خورد میکنیم و با آبلیمو و شکر و گلپر داخل تابع گوجه فرنگی ریخته میگذاریم سس غلیظ شود .

نمک و فلفل آن را اندازه کرده ماهی تن را هم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم . حرارت را در حدی که مواد گرم بماند کم می کنیم . داخل ظرف مناسبی آب ریخته آن را روی آتش می گذاریم تا آب جوش بیاید . اسپاگتی را داخل آب جوش می ریزیم حرارت را ملایم می نماییم .

نصب قاشق نمک و یکی دو قاشق روغن مایع را در ظرف اسپاگتی  ریخته می گذاریم مغز اسپاگتی پخته و نرم شود بعد آن را در صافی ریخته کمی آب نیمه گرم روی آن میریزم و نمی‌گذاریم آب آن کاملا کشیده شود . ماهی آماده را وسط دیس گری می‌کشیم و اسپاگتی را دور آن می ریزیم . می توانید کمی کرۀ آب کرده روی اسپاگتی بریزید .

. ماهی آماده را وسط دیس گری می‌کشیم و اسپاگتی را دور آن می ریزیم . می توانید کمی کرۀ آب کرده روی اسپاگتی بریزید .. ماهی آماده را وسط دیس گری می‌کشیم و اسپاگتی را دور آن می ریزیم . می توانید کمی کرۀ آب کرده روی اسپاگتی بریزید .

A      A

نوشته های مرتبط

طرز تهیه پیراشکی

هادی گراوندی

طرز تهیه دسر نان سوخاری

فاطمه میرزایی

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی

فاطمه میرزایی