۱۰ فروردین ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه املت اسپانیایی

طرز تهیه املت اسپانیایی

طرز تهیه املت اسپانیایی

مواد لازم برای تهیه املت اسپانیایی :

  • تخم مرغ مورد نیاز سه عدد
  • گوجه فرنگی مورد نیار ۶ عدد                                            املت اسپانیایی
  • قارچ مورد نیار ۸ عدد
  • فلفل دلمه ای مورد نیاز یک عدد
  • نخود سبز مورد نیاز به مقدار نیاز                                  املت اسپانیایی
  • پودر آویشن به فدر کافی
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • پیاز و سیر مورد نیاز به مقدار لازم

طرز پخت املت اسپانیایی :

برای اولین مرحله از پخت املت اسپانیایی روغن زیتون را در ماهی تابه ریخته و پیاز ها را رنده کرده و در ماهی تابه میریزیم و تف می دهیم و بعد فلفل دلمه ای هارا ریز کرده و به پیاز اضافه می کنیم و بعد سیر ها را رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید .

و برای مرحله دوم قارچ ها را بیاورید و به چهار قسمت برش دهید و به مخلوط اضافه کنید و اینقدر مخلوط را تف دهید که تغییر رنگ بدهد .

برای مرحله سوم گوجه ها خرد یا رنده کنید به سلیقه خودتان بستگی دارد و حتماً این نکته را در نظر داشته باشید که  هنگام پخت این مخلوط حتماً شعله گاز ملایم باشد .

و برای مرحله چهارم فلفل و نمک و ادویه را به مخلوط اضافه کنید و بعد تخم مرغ ها را دانه دانه رو مخلوط بریزید ( قبل از شکسن تخم مرغ روی مخلوط اول آن را توی ظرفی بشکنید از سالم بودن تخم مرغ اطمینان حاصل کنید . ) و بعد زرده ها را با چنگال زرده تخم مرغ را باز کنید .

برای اینکه اشتهایتان باز شود می توانید نخود سبز را به آن اضافه کنید و در ظرف را ببندید و

روی شعله ملایم بماند تا آماده شود .

برای سرو کردن این غذایی خوشمزه می توانید پودر آویشن را روی املت اسپانیایی ریخته و آن را نوش جان کنید .

برای دیدن مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید .

طرز تهیه املت اسپانیایی طرز پخت املت اسپانیایی مواد لازم برای تهیه املت اسپانیایی

 

نوشته های مرتبط

طرز تهیۀ اسپاگتی با پنیر

هادی گراوندی

طرز تهیه عدسی

فاطمه میرزایی

طرز تهیه پخت کدوپلو

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

شش + هجده =