طرز تهیه املت اسپانیایی
مواد لازم برای تهیه املت اسپانیایی :
- تخم مرغ مورد نیاز سه عدد
- گوجه فرنگی مورد نیار ۶ عدد املت اسپانیایی
- قارچ مورد نیار ۸ عدد
- فلفل دلمه ای مورد نیاز یک عدد
- نخود سبز مورد نیاز به مقدار نیاز املت اسپانیایی
- پودر آویشن به فدر کافی
- روغن زیتون به مقدار لازم
- پیاز و سیر مورد نیاز به مقدار لازم
طرز پخت املت اسپانیایی :
برای اولین مرحله از پخت املت اسپانیایی روغن زیتون را در ماهی تابه ریخته و پیاز ها را رنده کرده و در ماهی تابه میریزیم و تف می دهیم و بعد فلفل دلمه ای هارا ریز کرده و به پیاز اضافه می کنیم و بعد سیر ها را رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید .
و برای مرحله دوم قارچ ها را بیاورید و به چهار قسمت برش دهید و به مخلوط اضافه کنید و اینقدر مخلوط را تف دهید که تغییر رنگ بدهد .
برای مرحله سوم گوجه ها خرد یا رنده کنید به سلیقه خودتان بستگی دارد و حتماً این نکته را در نظر داشته باشید که هنگام پخت این مخلوط حتماً شعله گاز ملایم باشد .
و برای مرحله چهارم فلفل و نمک و ادویه را به مخلوط اضافه کنید و بعد تخم مرغ ها را دانه دانه رو مخلوط بریزید ( قبل از شکسن تخم مرغ روی مخلوط اول آن را توی ظرفی بشکنید از سالم بودن تخم مرغ اطمینان حاصل کنید . ) و بعد زرده ها را با چنگال زرده تخم مرغ را باز کنید .
برای اینکه اشتهایتان باز شود می توانید نخود سبز را به آن اضافه کنید و در ظرف را ببندید و
روی شعله ملایم بماند تا آماده شود .
برای سرو کردن این غذایی خوشمزه می توانید پودر آویشن را روی املت اسپانیایی ریخته و آن را نوش جان کنید .
برای دیدن مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید .
طرز تهیه املت اسپانیایی طرز پخت املت اسپانیایی مواد لازم برای تهیه املت اسپانیایی