۱۸ بهمن ۱۴۰۱
هنر آشپزی

آشنایی با طرز تهیه فلافل اهوازی

طرز تهیه فلافل اهوازی

آشنایی با طرز تهیه فلافل اهوازی ، آشنایی با طرز تهیه فلافل اهوازی  ، ایران دخت، ایراندخت ، مواد مورد نیاز برای پخت فلافل 

مواد مورد نیاز برای پخت فلافل اهوازی :

مواد لازم برای ۳ نفر :

  • نخود ………………………..۲۵۰ گرم
  • پیاز بزرگ …………………. ۱ عدد
  • سیر ………………………… ۳ حبه
  • رب گوجه فرنگی ………….. ۱ قاشق مربا خوری
  • ادویه کاری …………………. ۲ قاشق چای خوری
  • سیب زمینی کوچک ………… ۱ عدد
  • زردچوبه ……………………. به مقدار لازم
  • نمک ………………………… به مقدار لازم
  • فلفل ………………………….. به مقدار لازم

فلافل :

فلافل اصل معمولاً از نخود و مقدار زیادی ادویه های تند و … تهیه می شود. طرز پخت فلافل اهوازی، روش های مختلفی دارد که ما در این جا به یکی از روش های پرطرفدار پخت آن، اشاره می کنیم.

شما نیز اگر نکته و یا روش مخصوصی برای تهیه فلافل خانگی می دانید، خوشحال می شویم در قسمت دیدگاه، آن را با ما به اشتراک بگذارید.

طرز تهیه فلافل :

۱- برای تهیه فلافل اهوازی، بهتر است یک شب قبل، نخودها را در ظرفی پر از آب خیس کنید و هرچند ساعت یکبار آب نخودها را عوض کنید.

طرز تهیه فلافل اهوازی

این کار نفخ نخود ها را می گیرد.

۲- پیاز و سیر را پوست گرفته و رنده کنید. بهتر است آب آن ها را جدا کنید تا فلافل شل و آبکی نشود.

۳- آب داخل ظرف نخودها را خالی کنید. و نخود را به کمک دستگاه چرخ گوشت، چرخ کنید.

بهتر است نخود های چرخ شده کمی زبر باشند.

۴- سیب زمینی را در قابلمه ای بگذارید و به آن آب و مقدار کمی نمک بیفزایید. سپس اجازه دهید تا آب پز شود.

پس از آن که سیب زمینی ها پخته شد، پوست آن ها را جدا کنید و با رنده، ریز کنید.

۵- نخود چرخ شده را به همراه سیر، پیاز و سیب زمینی در ظرفی بریزید، ورز دهید و به خوبی آن ها را مخلوط کنید.

۶- رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه را به مواد فلافل اضافه کنید. و به طور کامل، آن ها را مخلوط کنید.

۷- کمی از مواد فلافل اهوازی بردارید و با کمک دست و یا فلافل زن به آن شکل دهید.

تا تمام شدن همه ماده فلافل تان این کار را ادامه دهید.

۸- در ماهیتابه مقداری روغن بریزید و اجازه دهید تا به خوبی داغ شود. هر دو سمت فلافل را در روغن، با حرارت ملایم سرخ کنید.

۹- پس از سرخ کردن فلافل ها، آن ها را روی ورقه های کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

تزئین و مخلفات :

طرز تهیه فلافل اهوازی

می توانید از :

  • گوجه فرنگی
  • خیارشور
  • کلم قرمز و یا کلم سفید
  • کاهو
  • سبزی جعفری
  • خیار
  • و …

استفاده کنید.

سس :

فلافل اهوازی را می توانید با سس سفید، سس قرمز، و یا سس خوزستانی (سس انبه) میل کنید.

نکات مهم در تهیه فلافل اهوازی :

  • افزودن رب گوجه فرنگی به فلافل اهوازی، موجب خوش رنگ تر شدن آن می شود.
  • برای خوش طعم تر شدن فلافل خانگی، می توانید مقداری نعنا خشک و زیره سیاه هم به مواد اضافه کنید.
  • وقتی نخود را چرخ می کنید دقت کنید که اندازه ی نخود ها باید کمی بزرگ تر از دانه های شکر باشد.
  • یک روش دیگر برای رفع نفخ نخود در تهیه فلافل خانگی، این است که نخود ها را چندین بار بجوشانید و آب نخود پخته را دور بریزید.

برای دیدن :

آشنایی با طرز تهیه کباب حسینی

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

طرز تهیه چلو کباب ترخونی

طرز تهیه ماهی آردی

ماهی و میگو با سس گوجه، کلیک کنید.

منبع : irancook

نوشته های مرتبط

طرز تهیۀ اسپاگتی با گوشت

هادی گراوندی

طرز تهیه مربای هویج

فاطمه میرزایی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

نه − پنج =